behöver verkligen plugga!

men tror ni att jag gör det? icke då. satte att på datorn för att göra det, men nej, blev inget av det och nu är ju klockan nio så ingen idé o börja måste jag säga. kanske sätter mig o gör det imorn ist :) får nog datorn imorn med, fick den ju aldrig i fredas, o gud va efterlängtad den är! :D har alltid tyckt själv: vad ska jag ha en bärbar till när jag redan har en egen, stationär? men så tänkte jag att fan va skönt o ha en egentligen, så sa det till pappa och poff, nu är det snart här ;) dock julklapp, så får ingenting på julen av mor o far, men det gör absolut ingenting, nu slipper jag ju vänta :)

trevlig helg måste jag säga :) fredagen blev det  ferre, kom hem fem (y .. hade riktigt kul iaf och man blev gott rund under fötterna :) var mycket förånad att gatlamporna hade tänts när jag gick hem, vilket var mycket gott, gick ju från solbergsgatan lixom! ganska långt så tidigt på morgonen, nästan dygnat ju förfan! somnade så fort jag la huvudet på kudden och drömde mig bort (:

glömde ställa klockan på lördagen, missade min fotbollträning för det :/ sög riktigt hårt faktist. var ganska bakis dock, så hade väl inte vart så pigg, men ändå gott o röra på sig! gick upp vid tre och duschade och käkade och spenderade resten av dagen i sängen ;) mysmys med moi!

idag har jag bara slappat! kollat på pelle svanslös, julkalendern :) gy va bra! 4 timmar lång dock, men gjorde inte så mycket, lite tidsfördriv! är riktigt sugen på trolltider, så mikkis, till veckan blir det checka den! ska ringa henne alldeles strax också tänkte jag :) inte pratat med min snos på hela dagen lix ..
det var väl allt jag hade och säga, sväva lugnt latinos!
tjing

Kommentarer
Postat av: Mikkis

Sunes jul och trolltider, trolltyg i tomteskogen också kanske? :D

2008-11-23 @ 21:26:01
URL: http://mixy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0