mysig kväll!

mitt lilla offer mikaela skrev ju i inlägget tidigare som ni ser. Älskar henne! den djävulen söp ner mig också, uch på henne. Men fan va gött de va! men nu blir det tvådagars för imorn  jävlar, så smäller det med mina brudar!

kom nyss hem från mick med, fick följe också! trevligt .. men nu ska ja sova så jag är pigg imorgon (kommer jag inte vara ändå)

måste göra ngt duktigt imorgon med gör mami blev lite bitter när jag blev så sen som jag sa att ja inte skulle bli idag! kanske städa mitt rum? spörs

snuspuss på er allihop.
HAHA

I most stabbed her fifty fucking times

Nu är festen över och bara tre stycken kvar, så det kan bli.

Det är Mikkis som skriver nu, vi sitter här och lyssner på musik och tjöter. De ska snart dra hem och jag lägga mig i sängen. Jag vill det men ändå inte, love him anyway. Jag älskar in Sofia också. I morgon blir dte härj för oss alla och min syster ska vara med och det händer inte ofta.
Bye.

I LOVE YOU SOFIA!

Tänk på vad klockan är och festen är redan över sen ca 2 timmar sen, kasst. Nej? Det var en otroligt rolig kväll och jag lyckades få en Viss Sofia full, roligt? Ja, det tycker jag att. och I morgon (idag) kommer det bli lika kuö!

BYE!


trött & uttråkad.

Hej mina kära vänner. Har vart ganska kass med uppdateringen nu i några dagar. Har vart ett fartfyllt lov iaf! I tisdags blev det ju somsagt Gustavsvik för mig, emma, oscar o wille (: Va riktigt kul, blev bara riktigt mörbultad i dendär jävla forsen, men det hindrade mig inte från att ta mig riktigt många turer ;) Riktigt lyckad liten tripp med mina små friends, bara att jag var otroligt sliten efter detta. Badade från halv elva till halv sex. Inte dåligt gjort. Somnade till gott i bilen hem och vaknar av en skrikandes Emma som frågar om jag sov. Jävla unge ;) Somnade klockan tio den kvällen vilket var riktigt skönt eftersom på onsdagen skulle jag återigen upp. Klockan 10 gick jag upp och gjorde mig iordning för att sedan bli upphämtad av Christian och Josefin, blev till att arbeta i ålviken denna dag :) ganska mycket folk faktist. Senare på kvällen blev det sola med syster och malin och sen kom emsi! :) lugn dag men somnade inte förän fem ändå.

Idag vaknade vi iaf till vid ett elr något sådant och låg o myste lite typ. Käkade och tog sedan en tur med vovven i det mycket fina vädret :) Annars har vi bara legat o degat oss hela dagen! Emma lämnade mig vid 19.00 och kommer inte tillbaka förän på lördag! ;o uchamejen. Men då blir det drag (:

Ska försöka hitta en sysselsättning nu för jag har riktigt tråkigt! Blir iaf o duscha såsmåningom, men det är ju så otroligt tråkigt! menmen, pusshäj!

You raise me up

Tjenis! Idag blev det återigen tidig morgon för att städa med bellie! Inte kul kan jag lova er! Uch va lortigt. Men fann mycket kul faktist: en tjuga, ett svärd, kalsonger med brunt i, trosor med gult i, porrfilmsomslag, och en skiva med porrfilm på, dock inte den som hörde till fodralet ;) Var ändå en mysig dag med Bellie. Gick hem vid fem, var inte klara, ändå började vi halv tio! Men va tvungen att gå hem och göra mig iordning för att dra till mitt andra jobb! Kiosken i Ålviken. Tiden gick ganska fort idag vilket va skönt för jag var otroligt trött! Duschade och så när jag kom hem, packade till Gustavsvik imorn och sen la jag mig i sängen :) ska strax stänga av datorn nu och försöka sova, hoppas på att jag kan somna i tid o att min hosta låter mig va!  


  


   

Nu äre natta!
puss


won't you take a ride, on the flying spoon!

dododo ..


tjenis alla människor! Idag blev en tidig morgon. Gick upp halv nio och gick en sväng med vovven, sen satte jag igång och gjorde mig lite fin för att sedan klockan halv tio vandra bort mot sporthallen för att kolla KM i fotboll. Plockade även upp Bellie. Kollade tillsammans med Amanda och Bellie hela dagen. Hann med att dra en kebabtallrik också. Mycket gott! Satt i sporthallen till sex, halv sju! Eskilsäter vann alltihopa! Vandrade hem och hoppade in på Orrby en sväng för att köpa baguetter till imorgon för då ska jag och Bellie städa ett hus och tjäna lite cash. göttde!

Emma ringde även förut, ongen är ju på AC/DC, så hon ringde när dom spelade Whole lotta rosie :) tack elski! Annars har det vart en lugn kväll. Pappa kom på att han ville ha pizza, Så det blev en Kebab alexander för mig. Uch, va ja äter! Kebab två gånger på en dag är väl lite väl kanske.. Menmen! Ska upp halv nio imorn, så blir att sova snart. Imorn kväll blir det att arbeta i kiosken med josefin i ålvika också! Så jag tycker att alla ska åka dit just imorn :)
men nu är det natti!
pussis

Sweet saturday

Vaknade upp hos emma imorse, först av ett sms klockan nio, men somnade om efter ett tag :) Vaknade vid tolv sen igen. Har mest slappat hela dagen! Brände en skiva med massa bra och hånad musik till på tisdag när vi drar iväg mot gustavsvik! (: Susanne och Emma körde hem mig i snöstormen runt sex. Satte igång och städade såfort jag kom hem så nu är det fint i mitt rum igen och kläderna har hamnat i tvätten! :)

före!
 

efter!
 

blev bättre iaf, fick bort alla kläder som låg överallt! :) Ska strax stänga av datorn och bädda ner mig nu :) ska upp nio imorn, blir att vandra bort till sporthallen halv tio imorgon för att kolla km :) ska bli roligt faktist! sista matchen är klockan sex, så det blir en lång dag! Min hosta har börjat igen vilket inte känns särskilt bra :/ uch! hatar o hosta!
Men nu blir det att sova!
nattinatti.
puss

rymdastronaut!

jani mina vänner, som ni kanske vet blev det ingen AC/DC för mig idag som planerat, utan det blir bara en gång detta år, och det är i juni. Jag har vart mycket ledsen över detta. Men alex har varit lite räddare sådär :) Ringde först klockan sju, och berättade att han och oscar stog längst fram :o uch på dom! Sen skickade han en mycket fin bild på Angus, och ringde när dom spelade Thunderstruck! UNDERBART BRA! sen fick jag återigen en bild :) Tack Alex, det va mycket gulligt att ta dig tid mitt i konserten ;) Vi följde även konserten på internet. på aftonbladet. Där det var en som ''bloggade'' typ var femte minut av vad som hände :) Det var mycket trevligt (:
Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer!
pussogonatt!

schools out, for sportbreak!

ja precis, snart sportlov, och det kännd riktigt pra! fyller år på onsdagen efter sportlovet och det känner inte heller särskilt fel! Ska försöka få ut mina päron ur huset den helgen med så man kan fira lite. Får se hur det går med det. 17 år är väl inte mycket til att fira, men anledning till party! :) Mikaela flyr ju dagen efter min födelsedag också. Lite surt att hon inte kan dricka med mig och fira mig. Men hon kommer ju och äter tårta på min födelsedag iaf, även emma och bella! ERIKA DU ÄR OCKSÅ BJUDEN OM DU VILL! 4 MARS HOS MIG, OKEJ!? :) skriv en liten kommis om du kommer ;) tårta för hela slanten! 

Slutar två idag, sen ska jag med emma till ungdomsm. för att skaffa lite mer piller. Mikaela ska även dit och hon ska joina mig hem sen, för ikväll blir det ljusparty, mor ordnar! Längtar tills det är över så jag kan äta upp alla hallongrottor som blir över för mor låter mig inte äta av dom nu ifall dom tar slut (a .. Men det ska iaf bli trevligt :) måste nog städa lite på mitt rum ifall ngn får för sig o springa ner där o titta :)




återkommer antagligen senare ikväll :)

You gotta laugh when you're the joke

lång dag har det varit idag. Skola från 9-16, och skoldagen gick inte fort. Men efter en timmes lång bussfärd var jag äntligen hemma! Blev att käka lite mat, hemgjord pyttipanna! Mums så gott.. Hann vara hemma en timme sen blev det till att åka till Ålviken! Josefin kom ut och joinade mig och det var roligt att åka lite :) Blev även att åka i banan två gånger! Inte åkt i bana på 3 år så jag var nervös för att jag skulle skämma ut mig ;) Gick rätt bra första åket till en början, men åkte ur och var nära på att ramla. Sträckte mig i låret så har lite ont ;) Sen andra åket tog jag mig ner och det gick ganska bra faktist :) Var riktigt roligt. Ska åka ut någon mer dag och åka lite!

Vid åtta åkte vi hem. Blev att kolla lite i en ljustidning för på onsdag ska mor ha ljusparty ;) Ska bli trevligt. Gick en sväng med vovven och sen gick jag ner till mitt rum! Sätte på datorn och drog på Survivor - Eye of the tiger och gjorde lite situps och sådant ;) Bra låt o träna lite till. Måste ju bli lite fit nu när jag och emma ska till Gustavsvik på tisdagen på sportlovet :) Solar som judar gör vi också! Blir till att sola imorgon efter skolan, men innan det ska vi kolla om en bikini som jag sett på HM's hemsida finns i butiken, så jävla snygg!

¨
nu ska jag snart försöka sova!
over and out
söfy

Back in black

i'm back!   vart dåligt med uppdatering under helgen men jag ska att dela med mig av vad som hänt :)
Fredagen blev lugn dag tillsammans med ems! Va hos henne i Borgvik och myste lite med tacos o let's dance tillsammans med hennes mami o papi :) Sen la vi oss i sängen med varsin dator i knät och härjade lite. Somnade inte förän klockan fem :)
Lördagen vaknade vi först vid tolv, men somnade om och sov till två! Riktigt skönt var det kan jag lova. Gick upp och kekade lite tacoresten och sen slappade vi endast. Vid fem tog vi vårt pick o pack och åkte till Grums. Blev först att sola, gytt! Sen åkte vi och handlade lite mums för myskväll! Blev att doppa frukt i choklad. Så fruktansvärt gott. Efter ett tag kom vi på att vi skulle dra oss ut. Blev först en sväng förbi hos bella och sedan bort till albin. Där blev vi kvar till ca klockan 2.
Och idag, vaknade av mitt alarm kvart i tolv för att gå upp o göra mig iordning o äta lite frukost :) Åkte iväg till sporthallen för att träna. Riktigt rolig träning idag! Sen när jag kom hem hade emma åkt. Blev att duscha och käka och så. Sen drog ja bort till systra, vi åkte ner och solade. Sen följde jag med henne och handlade för att sedan åka hem :) Va ut o mötte bella en sväng med, o fyfan va jag frös om fötterna! UCH.. Nu ska jag äta vitlöksbröd snart, sen ut med hunn och sen sova :)




gonatt!


My vains are pumping

yola! ;) somnade sent igår vilket inte har känts så skönt under dagen! Men tog mig till skolan imorse och dagen började med engelska vilket jag tycker är ganska kul så det va ju lugnt :) Sen hade vi idrott och jag och evelina ägde alla! Bäst var vi ;) Sen käkade vi lite och vandrade bort till matematiken. Där redovisade vi en uppgift och sen arbetade lite. Mest härj på mig och emma. Sista lektionen var Arbetssätt och lärande där vi börjat med en uppgift då vi ska hålla typ en lektion om ett djur! Jag och emma ska göra en film om Chili :) Sen klockan fyra tog vi bussen hem. Skoldagen gick förvånansvärt fort. Brukar kännas så fruktansvärt drygt, men inte idag! När jag kom hem åt jag lite hemmagjord pizza och la mig sedan i soffan och vilade en timme för att sedan dra iväg på träning :) rolig träning blandad med cirkelträning, fotbollstennis, spel och sen fotbollspingis! Mycket roligt :) rätt slut dock känner jag!

När jag kom hem gick jag med min vovve som har lite ont i sin tass :( stackarn, började blöda lite. Sen tog jag en lång och skön dusch och efter pysslade jag om mig själv med att smörja in mig och såna skönhetssaker! trippade direkt ner för trappen till mitt rum och la fram lite kläder som jag kan ha på mig imorgon och sedan la jag mig här :) Funderar på att gå upp snart och göra mig en sallad. Så underbart gott!

Blir en Emma-helg denna helg också! Imorgon åker vi till henne och gör det som vi gör bäst, fetar oss! ;) Sen lördag åker vi väl till Grums under dagen. blir att sola, ska bli skönt :) Sen senare mot kvällen ska vi fixa och mysa, alla hjärtans dag ju ;) haha. Blir att doppa frukt i choklad! MUMS va gott det ska bli. Så underbart gott är det! Sen söndag vet jag inte vad det blir, vet att jag ska träna iaf (: får se hur länge Emma blir kvar oså!

Men nu börjar det kurra i magen här så bäst jag pallrar mig upp!


over and out, the one and only / kungen

Balls to the wall

hej små kottisar!
Idag har vart en mysig dag! Hade klockan på elva idag, mycket shönt! Tog bussen klockan tolv, hade naturkunskap vilket var riktigt drygt! Efter skolan for jag och ems in till lastada för att äta lite potatisgratäng och rostbiff! Mums på det! Satt där i typ, en och en halv timme så det slank ner en blåbärspaj på den tiden också (a) Vi vandrade bort till mitticity för att sedan möta bells! Blev en heldag på staden om man säger så! Ems åkte hem vid halv sex, men jag och bells åkte inte förän klockan sju! :) enda inhandlade blev ett par svarta tygskor från stadium, hade likadana förra året och jag älskade dom, så blev ett par nya iår :) När jag kom hem blev det duschen och nu ligger jag i sängen o myser ;)

Pratade med min far förut och frågade om AC/DC nu i globen, för det var ju tänkt att vi skulle gå på både den i nu i februari och den i juni, för den som är i juni har vi redan tickets till. Så jag frågade han om han sett några tickets och hur det blir med detta. Och fick då beskedet att det verkar inte som att det blir något pga att biljetterna är så dyra och de har inte sjunkit något än! Så jävla surt. Blev riktigt ledsen faktist. Vill verkligen på båda! Jag tänker även såhär: Tänk om det skulle hända ngt så att den i Juni blir inställd, vafan tar jag mig till då? Då får jag seriöst panik. menmen. ska inte tänka så negativt! fortfarande inte försent, kanske blir asbra priser snart, men det spörs väl!



snyggast på stan!
over and out / soff

Trust me and take my hand

Imorse när jag vaknade bestämde jag snabbt att jag inte skulle till skolan, så blev att somna om igen. Hade huvudvärk och svullen hals! Så denna dag har vart ganska slapp och tråkig. Bara vart jag och mor hemma för pappa åkte till Stockholm för att hämta sin motor och köpa sin båt! Sicko är han. Köper båt för 100.000 och motor för 47.000. Han har redan en båt också, men nej det räcker inte, han ska ha en i både vänern och Övresjön! kunde köpt en jättefin bil till mig för dom pengarna ist! ;) Ska få en bil iof, men den kommer han inte köpa för så mycket. menmen!

Ingen träning blev det för mig idag heller. Men imorn blir det skolan och efter den ska jag klippa mig :) Ska bli skönt o få bort det slitna och få tillbaka frisyren igen! Är så himla tråkigt nu när allt växt ut :) tyvärr har jag inte kommit på något speciellt så det blir tyvärr det vanliga, men det gillar jag det också :) Funderar på o färga något roligt någon dag. Gillade verkligen det röda jag hade men det försvann ju efter en tvätt :s så himla dåligt! Kanske ska be Katrin göra det på mig :) lite dyrare men! Får se hur det blir med det.

Imorgon ska jag äver gå till orrbyhallen tillsammans med Mikaela och lämna mitt ''CV'' på Orrbyhallen som jag skrivit idag :) Hoppas han blir nöjd med det så jag får mig ett sommarjobb. Ska söka på Gruvön också såklart, men som jag förstått så är det inte säkert dom ska ta in några sommarjobbare, dom kanske ska ha stopp hela sommaren! Men jag vet inte, pappa skulle fråga min förra chef, som även är hans chef, om det blir något, men han är ju så dryg och glömsk! :) Ska tvinga han nu när han jobbar förmiddag  torsdag fredag, lördag ;) Men nu ska jag kolla på Lipstick Jungle lite mer nogrant tänkte jag, är inte så insatt när jag skriver blogg samtidigt ;)



Gonatt! / sofy

fotbollfotbollfotboll!

Idag tog man sig upp klockan tio vilket va ganska skönt faktist. gick ut med hunn vid tio där, sen när jag kom hem gjorde jag potatisgratäng o rostbiff :) väckte mami och så åt vi. ca 20 över 12 åkte vi iväg till IP för samling. Kände att denna dag inte skulle bli bra för min hals var värre idag! Men jag spelade på. Åkte in till wåxnäshallen och spelade våra matcher :)
första spelades mot skoghall och den fölorade vi med 1-0. Sen spelade vi mot kil och där blev det 0-0 och sist men inte minst Hertzöga, förlorade den med 3-0, målen slank in i slutet vilket sög! menmen :) nu är hallvärmländskan iaf över och jag ligger i min säng och äter jordnötsringar! Somnar nog tidigt ikväll :) men är inte säker på om det blir skolan imorn, märks väl om jag pallar o svälja när jag vaknar till morgonen :)
Nattinatti!
puss

kan jag inte spela?

Gårdagen spenderades med ems :) vi var hos bells och kollade the grudge 3. Sen gick jag o ems iväg mot orrbypizzerian för att jag ville ha kebab alexander. Mikkis joinade också! Efter det en sväng till orrby, sen till bells och sen hem :) låg mest i sängen o härja o kollade film. somnade runt 2! mysig fredag.

Idag kom far ner vid elva och bad mig gå ut med hunn så det fick jag göra. När jag kom in igen väckte jag emma och vi kollade tv oså :) hon åkte hem vid två och efter det har jag bara legat o sovit i stort sett :) kusselin o moster va här och lånade en klänning av mig för dom ska på bröllop imorgon :) Annars har det vart en fruktansvärt seg och tråkig dag.
Är as-svullen i halsen, vart hela dagen. Är lite nervös för jag har hallvärmländskan imorgon, och den vill jag inte missa! Men det märks väl hur det blir. Nu ska jag springa upp och försöka dricka lite vatten!
have a nice weekend

utmanad av sistah

Blev utmanad att ta mapp sex, och sedan bild sex i den mappen! blev denna bild:


me und my mixy!

utmanar återigen:
emma
mikaela
erika
linda

utmanad av sistah

4 AV MINA FAVORITPROGRAM:

♥ Desperate housewifes
♥ Greys anatomy
♥ Sex and the city
♥ Miami ink

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR:

♥ Var i skolan
♥ åt sallad
♥ åkte buss
♥ pratade i telefon

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT:

♥ AC/DC
♥ sommaren
♥ fylla 18
♥ körkort

4 FAVORITRESTAURANGER:

♥ MECKAN
♥ 97:an
♥ äter aldrig på restauran.
♥ fattig

4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA:

♥ tjäna lite pengar
♥ en digitalkamera :o
♥ få den kropp jag vill ha
♥ åka utomlands

Utamanar:
ems
mikaela
erika
linda

every lyric reminds me of you

Hade svårt för att ta mig upp imorse. Är så fruktansvärt trött på dagarna nu för tiden! Jobbigt. Snoozar förlänge också så hinner inte med ngn frukost vilket inte är så bra kanske. Men jag har klarat dagen idag. Börjar bli sjuk :( Är svullen i halsen. Jävla skit det! Menmen.. När jag kom hem idag gick jag och la mig och sov som vanligt. Sen kom mor ner och klagade på det och tvingade med mig på pormenix med hunden (: gick till farmor, sen handlade vi och sen hem! Gjorde mig en tonfisksallad, bestod endast av sallad och tonfisk men, god va den med otroligt mycket thousand island på! MUMS! Annars har vi bara kollat tv oså nu på kvällen! Sitter nu o härjar lite i cam för emma o oscis! Ska nog snart gå och lägga mig tror jag! men först ska jag göra två utmaningar som jag fått av systra mi ..
Pussis

ps: Oscar är bäst efter mig och emma är söt :) <3


Don't wanna sleep alone!

Fruktansvärt ovärd dag i skolan om man säger så! Riktigt dryg .. Min dag har varit väldigt tråkig, inte hänt alls för mycket! Skulle lekt med Mikaela egentligen, men jag var alldeles för trött så jag låg kvar i min kära soffa istället! Den är så skön :) Emma och jag köpte ringar idag också ;) Vi har förlovat oss! Dyr ring för 16 spänn. riktigt vacker den!

Blir antagligen utgång till helgen med ems om vi finner någonting! verkar inte gå så bra änsålänge men det märks väl! Blev fan förbannad på henne förut när hon ringde och berättade att hennes mor hade ändrat sig och lät henne ta hål i tungan ist för nacken! Så nu har hon gjort det. Fyfan för henne säger jag bara. Vill så himla gärna ha det jag med men det vill inte min mor! 18-årsdagen smäller det, eller några dagar efter. Är ju inge bra med alkohol när man piercat, och det lär det ju bli på 18-årsdagen ;)

Det är så hemskt också, jag vill inte sova ensam :( vill ha någon bredvid mig! efter att ha sovit med någon hela helgen har gjort mig besatt. Fan! Gott att emma kommer och sover hos mig på fredag iaf, tack o lov! Innan dess, min säng är öppen för er alla (y ..    Men nu ska jag ringa mikaela och sen hoppa in i duschen!
pusspuss / sofy


Fri tisdag!

Idag har vi fri tisdag i skolan som vanligt :) Änsålänge har vi endast vart och käkat på Mcdonald's! Underbart gytt .. Jag och emma satt även inne på Boulevard och planerade att vi ska flytta ihop ;) blev riktigt sugen, så det vore verkligen inte fel kan jag säga! Hittade en soffa som vi ska ha om det skulle bli så, för då är den fan ett måste! :D ca 9000 kr, är det dyrt för en soffa?

Nu är vi tillbaka på skolan och leker lite med en matteuppgift. Vet inte riktigt vad vi ska lalla med resten av dagen men det märks väl! Vid två ska vi åka med Mikael hem, gytt o åka bil både till o hem från skolan idag (y .. Sen klockan fem ska jag möta upp lilla Mikaela på Orrby för att tjöta lite och även fixa sommarjobb :) Annars vet jag inte någonting som jag ska hitta på under dagen. Nu ska jag iaf sätta i mina hörlurar i datorn och lyssna runt litegrann på Youtube!
have a nice day!
kisses


Äntligen uppdatering!

Har nästan längtat efter att få skriva i min blogg :) har nite haft tid under helgen för den har varit späckad och mycket lyckad :)

Fredag: Emma va med mig hem efter skolan på väntan på att Bella skulle sluta för dom skulle dricka senare på kvällen, men det blev att jag följde med! Ordnade dricka och handlade och massa saker och sedan bar det iväg mot liljedal där bellie bor hos kära Pasi! ;) Så himla illa att det var första gången jag var där, ni fattar inte :s uch! Men när vi kom dit va vi dryga o trötta. Slängde mig in i duschen och sånt, efter ett tag började vi göra oss iordning också! Allt blev klart och vi for väl runt halv åtta påväg mot fest hos Bea som fyllde år :) Efter många massa vilsekörning var vi framme och gratulerade henne. Va ganska drygt till en början men det blev att lite bättre efter ett tag. Blev massa skit tillslut vilket var mycket synd! Men vi tröttnade och sprang iväg mot bussen som vi tog halv tolv. Gick av och hem till Pizarro där det var lite party (: hade att trevligt där den lilla stunden vi var där, för sen tröttnade, ringde pasi och han körde hem oss :) somnade väl vid två kanske!

Lördag: Emma ringde och väckte mig vid halv ett! Gick upp då någongång och satte igån och packade! Var förvånad att jag inte var bakis, men fan va skönt det var! Emma och susanne och kom hämtade mig vid halv 2 kanske. tog oss en kebabtallrik på 97:an som jag åt läskigt lite av! uch .. Sen förbi emmas häst som var finis, och sen till borgvik! La oss o slappade en stund och sånt för att sedan slänga sig in i duschen och göra sig iordning. Packade iordning lite grejer vi skulle ha med, sen åkte vi till Magnskog! :D gjordens skog. hade svårt för att hitta dit! Men iaf, åkte då till Oscar och Alex, Alex som bodde där :) Ganska lugn kväll. Gjorde inte så fruktansvärt mycket, var mer mys! Tog oss några groggar typ ;p Oscar spelade lite gitarr och sånt för oss! Satte på rena rama rolf och kollade på det! Somnade inte förän åtta på morgonen ;o

Söndag: Vaknade redan vid tio, vilket betydde att jag fått två timmars sömn! skönt :D var helt förstörd där till en början men piggnade tillslut till! Låg med och drog oss i evigheter men sen tog vi oss upp och gick ner och lagade Tacos ;) mycket god frukost kan jag lova er :D Slappade hela dagen, kollade film som jag typ halvsov igenom, fattade ändå ingenting! Vid typ, fyra eller något kom Oscars mami och hämtade oss allihop och vi åkte hemmåt! Min mami hämtade mig och emma hos oscar och körde oss vidare till emma! Käkade lite fläskfilé och pommes när vi kom hem, MUMS! Sen fruktcoctail och efter det chips! Satte på Kogänget och jag såg nog inte någonting. Somnade skönt där! Klockan nio gick jag och emma och la oss :D Men blev att vi låg och tjötade fram till ett! Älskar min emma <3



Detta var då min helg :) Riktigt lyckad! (y) Idag gick vi upp nio vilket var riktigt gott, men va ändå riktigt trött och är fortfarande! Har svenska men Kristin är inte i skolan så vi sitter bara här och ugglar! Historia och GK återstår av skoldagen och sedan blir det träning som gäller! Inte sugen, men blir nog när jag kommer dit :) Cup till helgen vafan!

på fredag ska jag med lille Bellie och kolla på hus som hennes mami och hennes pojkvän antagligen ska köpa! Riktigt jävla mega hus! Riktigt riktigt fint, ska bli roligt. Men nu börjar jag bli trött i fingrarna.
Puss på er

RSS 2.0