Hell, aint a bad place to be!

Helvete vilken hemsk mensverk jag har! Vet snart inte vart jag ska ta vägen + att det är hemskt varmt åt mig. Ibland hatar jag av vara "kvinna"!



Idag gick jag upp tidigt, 10.20 för att vara exakt. Gick då ut med hunden och hälsade på min kära farmor :) Hon är så go, alltid så roligt att prata med henne. Finns alltid massor av saker man får höra och som man får berätta om. Försöker hälsa på henne så ofta jag kan, nu när farfar är borta är hon så ensam. var där i nästan tre timmar, så det var mysigt :) Hon är bäst  ♥   Annars har jag bara slappat hela dagen idag. Blir en lugn kväll såhär dagen innan skolan (: Ska bli mys att träffa Siri och Evelina igen iallafall, enda positiva! Finns inte mycket mer att tillägga, så nu sätter jag punkt!
Njut nu mina vänner, sista dagen innan helvetet bryter loss igen!
sköt om er , ^ Sofy



I want you to want me'

hej på er alla fans!
Har vart riktigt dåligt med uppdatering, jag erkänner. Har inte haft någon speciell lust att skriva, vet inte riktigt varför, förut ville jag skriva hela tiden. Idag är det lördag, och lovet är snart slut. Har haft ett hyfsat lov, om man räknar bort min hemska förskylning och spysjukan! Festade två dagar, träffat amanda och sådant :) Så det har vart bra, börjar få ont i magen för att det snart är skola också. Vill inte, mår inte bra av skolan just nu! Men jag får väl stå ut helt enkelt. Ska försöka ta mig ut levande iaf. Inte alldeles för länge kvar till sommarlovet, + att det är en hel del lediga dagar framöver! Blir mycket piggare när det är så fin sol ute också, det gillar jag :) Men måste verkligen ta tag i mig själv och shoppa lite nu känner jag. Nu vet jag att jag har sommarjobb iaf, för nu har jag även sökt på kommun, tyvärr. För det är väl säkert att man får där? ..    Har ju endel pengar som jag kan spendera faktist, bara att jag är så rädd för att jag inte ska ha nog till sommaren att jag ska kunna göra vad jag vill. Vill inte säga: Nej jag har inte råd när någon kanske frågar om vi ska dricka elr något sådant. Därför är jag lite sparsam :) Men har vart inne på en helt underbar sida, Forever21.com där jag hittat massa kläder jag vill ha, är även billigt. Bara det att frakten är hemsk!









Den sista är ju underbar! Finns jättemycket mer som jag vill ha, men dehär tre har jag faktist tänkt beställa :) Ska bara vänta tills syrran får lön så hon också kan beställa något så inte frakten blir så dyr ;) Någon mer som är intresserad?
Men nu funderar jag faktist på o fixa ihop något att äta, lutar mot äggröra med hamburgerdressing till, ILIKE! Tror också jag ska kolla filmen ''phone booth'' o se om den är nå bra!
får se hur lång tid det tar tills nästa inlägg ;)
sköt om er sålänge -' sofy

tjillevippen!

Sitter nu i skolan och slappar lite :) har ju fri tisdag som vanligt. Har försökt o arbeta idag, men har inte kommit så överdrivet långt faktist! efter skolan idag ska jag plugga med mikaela :) nacken är kass också, så därför blir det ingen träning för mig idag heller! Herregud, inte tränat på länge nu! Men måste verkligen plugga idag, har lite som måste vara inne imorn + att nacken inte hänger med, uch för headbaning säger jag bara :D hihi .. Har inte så mycket att säga, men än: Njut för fullt av vädret, för det ska jag göra!
pussie


take me down to the paradise city!

det vore det ..

Söndag idag, vilket betyder då bakisdag för mig denna söndag. Blev lite ferre på herrhagen igår hos felicia :) var faktist mycket trevligt måste jag säga. Blev till att åka hem runt tre så det blev ju inte alldeles för sent iallafall. Idag mår man väl som man förtjänar. Har riktigt hemsk huvudvärk, och har även fått nackspärr, så ligger här alldeles stilla i min underbara säng och har hockeyn på i bakgrunden! :) får hoppas på att kära FBK vinner idag. Änsålänge står det 0-0 iallafall :) Blir nog endast till o ligga här, helt paralyserad resten av kvällen tror jag! Känner inte för o röra på mig för då spänner det till i nackjäveln! Uch. Men, iaf endast tre dagar kvar till lov :) underbart. Gissar på att den mesta delen av tiden kommer spenderas med emsi. hoppas på det iaf!

sugen på ny design också, någon som känner sig manad? ;)

RSS 2.0