sträckning?

busigt busigt har det varit idag. kan det vara så att man hoppade matematiken?
började iaf dagen klockan elva :) hade gymnastik vilket var kul, spelade innebandy och jag ägde! efter det hade vi matematik, elr, mcdonald's hade jag siri sara och evelina ;) efter meckan åkte vi in till stan, vandrade lite där och gick sedan till score där vi bowlade litegrand! mycketmycket trevligt måste jag säga! :) kom dock näst sist, men banan krånglade och förstörde för mig! uch va störande det var. men men, inte så viktigt ändå ;) tog bussen hem halv fyra. la mig i soffan när jag kom hem och slappade där tills det var träning. uh va gott det var att röra på fläsket :) tror dock att jag sträckte mig i knävecket :O elr vad det nu var som hände. ont iaf! slängde mig in i duschen och nu ligger jag här i min säng!

fredag imorgon, och inget är riktigt planerat! blir det party tro? elr endast lugnt? ja, det spörs väl som man brukar säga ;)
ska försöka få siri att hosta upp lite bilder från tisdags när vi tog massa fina bilder :) men hon verkar vara lite vrång! annars återkommer jag med dom inom kort :)
hoppas på tidig kväll ikväll! men har fått svårt för att stänga av datorn ;o
nu fick jag hem Guns n' roses nya skiva Chinese democrazy så ska lägga mig och njuta av det nyskapade!
pörrpörr
adios


yo hockey.

i'm back!
kvällingen idag har spenderats med mikaela larsson :) var på hockey, grums vann med 10-1 mot fagersta. duktiga! sen efter det vandrade vi hem till henne och kollade greys! mor kom och hämtade mig när hon åkte hem från jobbet, runt tiotiden. tryckte i mig två varma browniebitar med lite grädde på toppen innan jag hoppade in i duschen. Nu ligger jag i sängen och är inte ett dugg trött typ, vilket inte känns så underbart, för jag vill faktist sova. ska dock inte upp förens halv tio imorgon vilket är otroligt gott. tycker om mitt schema som jag har nu fram till Julen :)




är det någon annan än jag som har tänkt på hur lika Andreas Carlsson och Gary Sinise är?
om inte, kolla här va lika dom verkligen är! twins?
































har även sett att det inte bara är jag som märkt detta, har stått med i tidningar och på internet.
dom är ju inge dåligt lika!

men nu ska jag försöka slita mig från datorn så jag kan somna snart! :)
sov gott kottisar
gonatten'

tandlekarjevel.

hello fishies.
idag har det varit en ledig dag för mig :) fick dock ingen sovmorgon för det. endast 10 minuter. gick upp 10 i åtta och gav min kära mor lite presenter! sen körde hon mig till den hemska tandläkaren. fixade mina tänder och sen gick jag hem till min syster där min mamma hämtade oss. syrran hade bakat brownies som fick bli vår frukost! och tårta då såklart (: de va gottis .. annars har jag endast legat i soffan och sovit. pratat med min kära unge mikeala och plockat ur diskmaskinen har jag gjort, så lite nytta har jag att uträttat :) ska försöka ta tag i min svenskauppgift, men den är så himla svår så jag vill inte :( hatar detta. efter i så mycket. måste lära mig o ta tag i sakerna i tid!

senare idag blir det hockey med mikaela, som vanligt :) det gillas. mycket mysigt! blev riktigt sugen på glögg nu med, men tror bara vi har alkoholglögg, grums hockeyglögg faktist! höhö .. är inte helt säker på om det är alkohol i dock. menmen. nu ska jag nog vandra ut med min vovve i kylan, så han får kissa av sig lite!
simma lugnt!
thing


kerlek!

har visats myckt kärlek från mina vänners sida under de två senaste dagarna, syftar då på Isabel och Mikaela's otroligt söta texter de skrivit! :) uppskattas otroligt!
ni är de som lyser upp min dag, de som betyder allra mest, de som jag står allra närmast, mina två allra bästa vänner,
Jag älskar er <3



back to reality!

dagen idag har vart super måste jag säga. haft mycket roligt i skolan då vi höll på med ett fotoprojekt! blev riktigt fina bilder, ska dela med min av dom när jag fått dom till min dator! :) ska även skicka några till framkallning, ska bli superkul och få upp lite på väggarna! :)
sen jag kom hem har jag endast suttit vid min dator! har blivit en riktig nörd nu! urs, va längesen jag va det, menmen! :)
senare tror jag att det blir att göra ett skolarbete som jag ligger otroligt långt efter med! får se hur det går med det. kanske gör det imorgon ist, för då är jag ledig! (: ska borra tand på morgonen så orkar inte åka in till skolan med bedövning ;)
men nu ropar papi, ska göra tårta, min mamma fyller nämligen år imorgon! :) hon och jag har även namnsdag idag, så grattis till oss! ;) återkommer säkerligen senare!
adios amiogos



tankefylld ..

tog riktigt lång tid innan jag somnade igår, vilket jag verkligen inte tyckte om. jag är ju en duktig flicka som vill somna i tid, istället somnade jag vid ett ungefär. låg och tänkte på miljoner saker! riktigt jobbigt, plus att mitt hjärta gick i hundra, hörde varenda hjärtslag så himla väl, men vet ändå inte varför? så jobbigt..

men jag kom upp imorse, klockan ringde 7.30 och 7.35 var jag redo för sminkning. trodde jag skulle förfrysa när jag väntade på bussen, fysatan va kallt det är ute! sen, har vi ju hur långt som helst o gå när vi gått av bussen i stan. vilket heller inte var särskilt varmt kan jag då lova er. men det började snöa, vilket jag tycker om :) älskar snö. kom mycket sent på svenskan tack vare störande lapp. där lyssnade vi bara på ljudbok med jonas gardell. och nu ska vi ha Grafisk kommunikation! Lars är lite göbbig idag märker jag ;) haha, offer är han! kanske ska göra klart det allra sista jag har kvar att göra.

får se vad det blir att göra idag! ska iaf träna i kylan, vilket kommer vara mycket skönt (: sen ska jag väl förhoppningsvis leka lite med min dator idag, (: hoppas den kommer idag nu annars blir jag arg för orkar inte vänta en dag till! menmen, nu ska jag arbeta lite innan Lars förstår att jag inte gör vad jag ska göra! plugga hårt mina vänner,
tjing


behöver verkligen plugga!

men tror ni att jag gör det? icke då. satte att på datorn för att göra det, men nej, blev inget av det och nu är ju klockan nio så ingen idé o börja måste jag säga. kanske sätter mig o gör det imorn ist :) får nog datorn imorn med, fick den ju aldrig i fredas, o gud va efterlängtad den är! :D har alltid tyckt själv: vad ska jag ha en bärbar till när jag redan har en egen, stationär? men så tänkte jag att fan va skönt o ha en egentligen, så sa det till pappa och poff, nu är det snart här ;) dock julklapp, så får ingenting på julen av mor o far, men det gör absolut ingenting, nu slipper jag ju vänta :)

trevlig helg måste jag säga :) fredagen blev det  ferre, kom hem fem (y .. hade riktigt kul iaf och man blev gott rund under fötterna :) var mycket förånad att gatlamporna hade tänts när jag gick hem, vilket var mycket gott, gick ju från solbergsgatan lixom! ganska långt så tidigt på morgonen, nästan dygnat ju förfan! somnade så fort jag la huvudet på kudden och drömde mig bort (:

glömde ställa klockan på lördagen, missade min fotbollträning för det :/ sög riktigt hårt faktist. var ganska bakis dock, så hade väl inte vart så pigg, men ändå gott o röra på sig! gick upp vid tre och duschade och käkade och spenderade resten av dagen i sängen ;) mysmys med moi!

idag har jag bara slappat! kollat på pelle svanslös, julkalendern :) gy va bra! 4 timmar lång dock, men gjorde inte så mycket, lite tidsfördriv! är riktigt sugen på trolltider, så mikkis, till veckan blir det checka den! ska ringa henne alldeles strax också tänkte jag :) inte pratat med min snos på hela dagen lix ..
det var väl allt jag hade och säga, sväva lugnt latinos!
tjing

fretag, finaly!

hej på er mina små kottar :)
sitter i skolan nu o dolar med det sista inför vår egna lilla valkampanj! vår blogg har blivit mycket populär måste jag säga. många som stödjer oss ;) fult. fredag då som sagt, vi ska snart käka och sen har vi bara GK med underbara lars (host).. sen till systra en sväng och sen hem och vila mig :) vill festa med min mikkis ikväll, men det lutar åt att hon är toffel? är det så mikaela? sviker du mig? ska ringa korven sen iaf :) hon kanske kan få en grogg eller två om mig om det skiter sig totalt!

beställde en bärbar dator till mig igår! papi är snäll han! hoppas på att det kommer idag, men det är ju inte så säkert! :) lovar er att jag kommer skriva mycket mycket oftare då! då kommer jag bli nörd igen! giller't faktist.



känner skön träningsvärk från gympan igår också! har nästan träningsvärk efter varje gympalektion, vilket jag gillar på något sätt. om man kollar tillbaka på tiden i nian så vet jag inte alls vad vi höll på med egentligen, rikigt kasst var det. men nu är det riktigt roligt för vi får göra så mycket olika saker (:
men nu ska jag hjälpa mina vänner lite med valsaken! får se om jag återkommer senare ikväll, dumpar mikkis mig så blir det antagligen så!
Kisses, Mrs S

skolan.

fick klagomål på att det var dålig uppdatering på min blogg så får väk skriva litegrann nu då (:
ganska lugn helg har det varit iaf!

fredagen låg jag bara hemma och kollade idol typ,
kevin är bäst! jo det är han! Rätt coolt att Alice är med på KISS hemsida bara för att hon sjöng heavens on fire förra veckan :o

sen lördagen va det småparty med mina små flickor (: emma, mikaela, erika, isabel, tack för den underbara kvällen (: mysigt o bara sitta o dricka med de närmaste!

söndagen, emma sov hos mig så vi gick inte upp fören halv tre! då käkade vi hemgjord pizza vilket va otroligt gott. sen åkte hon hem och jag la mig i sängen och stannade där hela kvällen! shönt.

sen måndag, dryyyygast dag i skolan. åkte med syrran till IKEA, fikade där oså! trevlans :) sen åkte vi hem! var hemma typ, halv sex. då bestämde jag och papi vilken dator jag ska få :D wiiie! kul .. sen , tränade jag! och fyfan va gott det var! underbart. lite kallt bara, men efter ett tag va det väldigt varmt :D mycket spel osånt! gillert.

och idag, tisdag! fri tisdag vilket är soft. fotade och så på morgonen till våran grej i samhällen. OTROLIGT FUL blev jag.. men jaja! skitsamma. slutar nu, så nu kommer mor o far o hämtar mig, så ska vi till sjukhuset och hälsa på min älskade farfar :') sen ska vi käka och halvfem ska jag på kvartsamtal! scary! :o menmen, går nog bra får jag hoppas ;)

ikväll blir det att kolla fula bettan och despertata hemmafruar med mikk! :) mysmys! känns som en evighet sen vi träffades ;o i love that girl! <333333333

nu ska jag dra!
sköt om er ;)

10 november

tänkte jag skulle berätta lite om gårdagens firning för papi!
dagen börjar med att pappa kommer ner till mig halv tio och säger att jag ska gå ut med hunden. så fick väl pallra mig upp o göra det. va ganska gott faktist. sen satte jag mig o åt lite frukost o gjorde mig iordning oså. sen vid halv tolv tog jag min moped (:O) till amanda! vi vandrade upp för o kolla när typ, 92/91 grabbarna spelade innebandy! den matchen var försenad för att någon i matchen innan hade brutit armen så ah. kollade inte klart matchen, vid två åkte jag hem för att keka litegrann. När vi gjort det vandrade jag och pappa o chili först till orrby och sen till farmor o farfar (: han fick sånt, farsdagspaket med lotter o grejer i, som han vann 230 kr på sammanlagt :) turgubben! kekade lite tårta o drack kaffe och gottade oss. vid fyra kom syrran dit och hämtade oss så åkte vi hem med hunn och sen åkte vi ner till Grums pizzerian för att keka :) hade mycket trevligt måste jag säga! roligt o umgås lite. mamma fick inte vara med ;) ah, vi bjöd iaf pappa på maten och gav honom en plunta med glas till! han blev så glad så! :) sen åkte vi hem och då kollade jag bara tv hela kvällen! :) somnade inte för ens halv ett ;o

sååå, idag då.
dryg dag som vanligt när det är måndag. började med att jag fick småspringa lite till bussen, för att sen upptäcka att sara inte var med. hade blivit lite missförstånd om vilken buss vi skulle ta då jag skrivit fel. kom till skolan o satte mig vid en dator oså. sen började vi med samhäll där vi jobbar med vår presidentkampanj! riktigt kul faktist.. ska spela in radio o reklam imorn! :D efter det hade vi religion då jag arbetade med min jävla satanism! haha, stog om en kille som hade tagit ett groda, döpt den till Jesus och sen korsfäst den! :D sicko! efter det va de käk och sen matematik. gjorde typ, 2 tal som jag tidigare haft fel på på en uppgiftsgrej, och sen gjorde vi typ ingenting mer! xD sen engelska, som vi gjorde något knäppt på o sen fick vi gå för vi läser ful bok, o den kan vi lika gärna läsa hemma så (: jag o sara vandrade in till stan vid tre, köpte vantar linne o nytt idomin och sen tog vi halvfyra bussen hem (: småsomnade riktigt gott där! sov hela vägen hem typ. kom hem, gjorde amerikanska pannkakor, o kollade tv!

har fått våra skolkort med (: ganska nöjd faktist. bara att på gruppkortet ser jag arg o stel ut men annars ;) muhaha..
idag blir det inte så överdrivet mycket tror jag faktist. läsa i den fula boken bara typ!
menmen, kanske återkommer senare tallbarr!
pussie

läggdags?

jag är så trött på att läsa om det, veta om det överhuvudtaget. jag är så trött på att veta att det är så igen. att det blev sådär gjorde det så himla mycket värre för mig att må bra igen. jag hatar det så otroligt mycket!

back to reality. pappa lagade ingen mat till mig, elr jag bad han aldrig iof men. dom käkade plock, men såklart fanns inte det jag ville ha så det sket sig. sen tänkte jag göra äggröra med lite hamburgerdressing till, men icke då. vi hade inga ägg. då hittade jag frödinges brownie i kylskåpet. hällde upp ett stort glas mjölk och satte mig och mumsade på den istället. fick duga till kvällsmat. gillar den inte så överdrivet men jaja.

Ringde mikaela och pratade o härjade med henne en timme (: riktigt trevligt! men hon var lite horig och skulle lägga sig hon. hallå? klockan är bara halv ett?!    nejda, det är inte så bara faktist när man bara sitter och inte gör ett jävla piss! så därför ska jag också gå och lägga mig strax för jag har otroligt ont i ryggen :( kass är den. men först ska jag gå upp o kissa ner mig litegrand, borsta framtanden och så. sen blir det att krypa under täcket, sätta på tvn och sätta den på 2 timmars snooz och sen försöka sova.

kommer dock bli svårt nu när jag tänker på denna skiten, men får försöka drömma mig bort till en bättre värld!

godnatt mina små kottisar'

8 november

hej världelösa helg!
seriöst? jag vill festa. men icke då! lördag idag, och det enda jag gjort är att ligga framför tvn! kollade disney channels camp rock förut, den med the Jonas Brother's. Inte den bästa filmen jag sett kanske men den dög att fördriva tiden med. efter den kollade jag i TV-tidningen och där fann jag absolut ingenting intressant. så jag kände att nu tar jag tag i mig själv och sätter mig vid datorn. sagt och gjort. jag hamnade här! sitter o lyssnar musik och lägger in miljoner bilder på min bilddagbok ;) det finns en del faktist.

Ligger en liten koskenkorva hemma hos systra och väntar på mig, skulle druckits idag men icke då. det får bli nästa helg, tillsammans med mikaela och isabel kanske? det låter mycket bra i mina öron måste jag säga! men det spörs hur det blir :)

antar att resten av kvällen lär tillbringas här vid dumburken, vilket inte känns så kul! FÖR JAG VILL UT! börjar bli lite hungrig med, kanske ska gå upp och be pappa laga lite kvällsmat åt mig! det gör han nog så gärna :) mor kommer även hem ganska snart! hon slutar 22 och klockan är nu 21.30 så!

skrev precis en 33åring till mig på efterfesten nu! frächa personer det finns måste jag säga! sitter o raggar runt på småtjejer på efterfesten lixom!  stör mig faktist på efterfesten nu när de e omgjort. rätt kasst faktist måste jag säga! Men nu ska jag fortsätta med min bildinläggning och kanske ringa isabel en svängis :) saknar den ungen så otroligt :( ögonstenen min! blir så lycklig när hon sitter på samma buss hem som mig, så jag kan få prata ut lite med godingen! <3 

kanske uppdaterar lite senare, kommer säkert ha riktigt jävla tråkigt så!
take it easy!

tråkigt.

sitter vid min fars dator nu som jag inte ens får göra, får inte vara inne på mina sidor iaf ;) muhaha. men han är ute med hunn så jag passade på! klockan är nu halv sex och jag har nyss käkat mat. kom hem typ halv tre idag för jag hade sista lektionen typ inställd och då frågade micka om jag villa åka med hem, o de ville jag ju såklart (: när jag kom hem la jag mig direkt i fåtöljen, eftersom mamma tagit soffan, och kollade tv. amanda kom förbi en sväng och hämtade sina cyklar (: sen har det inte hänt så mycket mer under min dag. jag vill att klockan ska bli sju NU! jag har så tråkigt. o klockan sju kommer mick o hämtar mig så blir det hockey (: yesyes! ska ringa min mikkis nu! (:
pussie

05 November

sitter i skolan nu, nyss haft religion! satanismen ni vet. just nu sitter jag och käkar äpple, eftersom jag inte kände för särskilt mycket frukost i morse! snart har vi svenska också, kommer nog börja på något nytt idag och det känner jag verkligen inte för..      tror vi har inställd Histora med, vilket betyder att vi slutar två ist för fyra (: riktigt gott.

senare ikväll blir det att kolla hockey med mikka ithink, blir la trevligt! mysigt med hockey tycker jag (: har inte så mycket mer att säga er mina friends, så härmed avslutar jag mitt blogginlägg för dagen.
pussokram

vitlöksbaguett.

erika har lekt lite med min blogg som ni ser :) förlåt för att jag krånglade med dig erika! men det blev så fint så! otroligt snygga bilder där uppe måste jag ju påpeka! (; TACK!

just nu sitter jag hos mikaela, vi har pluggat o vart till ica 2 ggr typ idag (; så snart ska jag käka vitlöksbaguett! mumma. sen ska vi kolla på Fula Bettan som jag inte tycker är bra längre! menmen, får väl stå ut! efter det blir det ju desperate housewifes, som jag gillar däremot! missade dock förra veckans avsnitt så kommer inte förstå så mycket :( menmen.
Mikaela står just nu i duschen, hon va lortig! uch va hon luktade.

Men nu ska jag springa och hämta baguetten! ha en mysig natt tillsammans alla barn!
kisses

04 november

sitter i skolan nu, och klockan har alldeles precis slagit över till 13.00, detta betyder att jag endast har 45 minuter kvar i skolan, det gillas! tisdag idag då, inte hänts så överdrivet mycket måste jag säga. men gjorde iaf klart ett arbete som jag låg otroligt långt efter med innan lunch. :)) duktigt av mig. bara att nu känner jag att det inte kommer hända så mycket det sista som är kvar av skoldagen. kommer nog slå emma riktigt hårt på skallen eftersom hon gillar o irritera mig! watch out. tror jag ska sätta mig och läsa lite om satanism som jag ska arbeta med på religionen. ganska intressant faktist måste jag säga.

senare när jag kommer hem blir det att käka mat dåsåklart, vilket jag gillar.. sen blir det kanske en sväng till baknen o fixa tillbaka min telefonbank och fixa så att min studiebidrag kommer till mitt konto ist för mors. vet inte varför det blivit fel men ah, mamma är iaf skyldig mig 2000 nu! mohaha :D

var ju hos min 20åriga syster igår! hon var mycket glad över peaktröjan som hon fick av mig, och det var ju tur :))) mikaela, sofia och malin var även där! mysigt med litet kalas (: blev massa härj på mig mikka och sofia! herregud, jag är så otroligt snygg på de bilderna vi tog så ni vet inte :d kanske lägger upp något smakprov någon dag ;) tss ..

men, nu känner jag att det vore bra att läsa lite om satanismerna och deras upptåg! Snesofia sitter o pratar i telefon också, riktigt jobbigt o höra henne, hon är så stygg! därmed avslutar jag mitt inlägg, puss o kram


ja ,

okej, jag kan berätta för er att jag inte tycker om att sitta framför datorn längre, därför händer det inte särskilt mycket här på min blogg tyvärr. vet inte varför, men har tappat suget helt när det gäller o va aktiv med att lägga in bilder på bilddagboken och sån shit. sitter endast vid datorn i skolan eller hos mikaela! men idag städade jag mitt rum och behövde då musik, så jag orkade faktist böja mig ner och sätta på min egen dator (: con g säger jag då till mig själv.

som ni alla säkert vet så är det dags för skola imorgon efter detta lilla uppehåll. någon mer än jag som känner att det skulle vara skönt med en vecka till? förstod väl det. men det är väl bara o kämpa på. ligger efter med tre saker, det känns ju inte så fruktansvärt bra kanske! men jag ska försöka skärpa mig. klockan är nu 22.08 och jag känner starkt för att gå och lägga mig i min underbara säng, som tidigare tillhört min syster, som fyller 20 imorgon! :) grattisgrattis. blir att åka in till stan imorn och bli 1000kr fattigare för hennes jävla present. men får hoppas att hon blir nöjd med den iaf :) annars jävlar! :@

have a nice night kids! love sofia.




you know it hurts!





RSS 2.0