Brings out the devil in me

oj oj oj säger jag bara! Vad är det som händer med mig? är så fruktansvärt trött varje morgon när jag ska upp! Men tog mig faktist upp och åkte till skolan endast för att lyssna på En författare som skrivit boken Kukbruk! Riktigt rolig kille faktist :D skön va han! Men efter det var slut åkte jag och ems till duvan o käkade mat! underbart gott! Sen en sväng till stan och sedan tog vi bussen klockan ett :) åkte till jättesten men där fick vi inte va, gick då till åsfjärden o träffade mikkis! klockren hon har vart idag ;) stolt över dig! muhaha! Sen tog jag bussen hem .. Kekade lite osånt och vid halv fem kom syrran och vi åkte ut till Ålvika för jag skulle hjälpa henne med skidskolan för Christian Haraldsson som hon har med egentligen var sjuk :) Otroligt jobbigt va det! Klarar knappt o skriva nu för jag är helt slut i armarna! Bärt runt på massa barn o hjälpt dom i liften! menmen .. Nu klarar ja inte av o skriva mer känner ja :D
Nattinatti
puss

Loved by all cause you got that ass

hey allihopa!
idag har jag vart otroligt trött kan jag lova er! var mycket lugn dag med, ingen emma i skolan heller :( Kollade först film om lesbiska, och sen va vi o lyssnade på RFSU. Drog till meckan o moffa ihjäl och sen hem :) la mig och sov och det var undebart, bara att jag aldrig ville sluta sova! såfort jaf vaknade ville jag bara somna om igen! men, jag behövde käka mat så gjorde det och klockan fem tog jag bussen till mikaela! kände för att vara lite lat ;) har inte gjort så mycket under kvällen, lekt med henne och Bellie :) Bellie kommer hit till mig och sover oså imorn! mys <3  Annars lugn dag imorn för har inte valt någon idrott så blir att åka och lyssna på ngn författare och sen hem igen! Men nu ska jag härja vidare med emmsi!
Pussnatti


hahaha, jag målar finast btw (Y)

You shook me all night long

Imorse var jag riktigt tröttkan jag säga er! kom inte upp förän kvart i åtta så det blev snabba ryck, bussen går ju ca 10 över! Men sminkade mig och skulle äta frukost, tog fram min tonfiskröra och tog på det på min smörgås, då ser jag en stor klump, som var en fettklump eller liknande :s jag fick kväljningar och pallade inte att äta något så blev aldrig någon frukost! Var tillslut framme i skolan, då blev det att lyssna på Ungdomsmottagningen Druvan. Sen hade vi rast hur länge som helst, men Emma hade med sig sin kamera så vi fotade och härjade lite (se här) Sen käkade vi lite mat oså! eftersom vi har temavecka var vi sedan och lyssnade på missbruk/beroende och efter någon blattesak! tog bussen halv tre hem. Härjade med min kära familj vid matbordet, sen åkte jag med syrran bort till lille mikkis och umgicks med henne en timme :) tog en sväng förbi Bellie på vägen hem och sen landade jag här i min kära säng :) Är riktigt sliten idag, hoppas på att jag somnar tidigt, hoppas på att jag kan slita mig från datorn, hihi!
nu ska jag checka tv'n!
pösssen


en extra het sofia
i humletorp! ;)

fartfylld helg!

Tänkte jag skulle berätta lite om min helg, har inte haft tid och ork att skriva något förän nu ;)

lördag - Gick upp klockan åtta och 20 i nio kom syrran och hämtade mig och vi for bort till ip! Drog på mig matchkläderna och sen gick vi ut o sprang en sväng. Sen åkte vi till Värmlandsbro för där skulle vi spela Hallvärmländskan! :D Mycket roligt och få spela lite igen! Förlorade två, vann en och en oavgjord :) inga mål för min del, men en assist iaf! ;d Åkte därifrån vid halv fyra. På vägen hem ser vi en liten tax komma springnas på motorvägen ;o syrran svängde av och började springa efter den vettskrämda hunden, slutade med att den högg henne i fingret! fick inte tag på den iaf, undrar om den lever :/ stackarn! Blev iaf dusch oså när jag kom hem, städade rummet och sen kom emma :) piffade till mig och sen drog vi bort till sporthallen för att kolla innebandy med Oscar och Felix (: Efter den gick vi hem till felix och jag och emma började dricka! efter ett tag ramlade det in massa folk och jag fick mig ett mycket gott skratt! Sen slängde felix ut dom och de va bara vi fyra igen. Sen såg jag att Peter, Markus, Micke och Henrik stog utanför så stog o pratade med dom ett bra tag innan jag gick in och kollade på Green Street Hooligans med mina vänner :) Halv fem kände jag o emma att det kanske var tid att börja gå hem, sagt o gjort. Oscar o Felix följde oss ända hem till mig, sjukon! men vi gick in och fixade osånt, jag somnade väl vid sex eller något tror ja! trevlig kväll :)

söndag - gick upp klockan tio efter att jag sovit kanske två/tre timmar! Halv elva åkte jag och mor och hämta Josefin osen blev det ut till Ålviken för att arbeta i kiosken! Herregud, båda var riktigt bakis och otroligt trötta! Nicke kom ut med kebabtallrik till oss vilket var riktigt gott, men jag mådde otroligt mycket sämre efter den! ringde emma klockan två och den grisen hade precis vaknat :@ uh, gott för henne! Sen klockan fyra stängde vi och jag åkte hem. Här satt emma, världens slappaste människa! Hon bestämde att hon skulle sova hos mig igen, så vi åkte och köpte dillchips osånt! Kollade pissvakt's-avsnitt, mys! sen vid ett somnade vi!
elskar min emma <3

måndag - gick upp 20 över nio, fixade och åkte sedan ner till gruvön för direktbuss! Har temavecka nu, så är på massa föreläsningar. får välja vad vi vill gå på. Först gick vi och kollade en film och rattfylla! efter det tvingade evelina o siri med oss på någon tandsak, och efter det va vi och pratade om könssjukdomar :) tog bussen in till stan och fikade på Coffé by George. Tog en snickers latte o fyfan va äckligt! Svart kaffé är det som gäller för min del, det gillas! hann även med meckan! haha fetast. tog bussen hem klockan fyra. Pratade med mikkis i telefonen en timme när ja kom hem och sen bar det iväg mot träning :) blev springa idag, en riktigt lång sväng runt hela jävla grums! men det va fan gott, förutom att knät är hora! dusch när jag kom hem, och sen kom min mikkis förbi en snappis, kul o se grodynglet! ligger nu i sängen och får massa gamla bilder på mig som paparazzi-emma har tagit!


   




 jag har faktist varit blond (gul) , det ni!

men nu räcker det, nu ska jag gotta mig med dillchipsen som sötisemma lämnade kvar åt mig :')
nattinatti,
pyss

Fredag = Helg!

Mycket ovärd skoldag var det som gällde idag. Åkte in, va där nio! Hade matte, så ar engelskan inställd! då frågade vi Lars om vi kunde ha GK;n tidigare. Jag o emma busade, skrev upp oss och åkte till Jättesten! Där vare törrt, kass skola det är nu för tiden! Stackars barn. När vi gick där va de ju gjordens röjj! Fick med mig Emma hem en stund, låg i sängen, sov oså ;) sen gick hon till Erica och jag åkte till Bella efter ett tag o snackade lite med henne. Efter det gick jag till Mikaela och spelade GH! Mor kom till orrby och jag vandrade dit för att köpa lite mat osånt till Hallvärmländskan imorgon. Sen åkte jag till amanda och myste framför tvn :) Trevlig dag faktist! Men nu ska jag försöka sova, ska ju upp åtta imorgon, uuuchameja!
Trevlig helg på er!
pussy

tröttast ever!

Sov riktigt kasst inatt, fick för mig vid ett att jag skulle gå upp, trodde klockan var sju! Tur att jag såg att den var ett iaf. Men jag tog mig upp på morgonen sen och åkte till skolan! Ganska lång och dryg dag, inte särskilt intressant. Kom hem klockan fem, käkade och la mig i soffan och slumrade till en stund. Klockan sex gjorde jag mig iordning för träning. Åkte bort till lilla hallen och vi började med en runda runt grums, sen intervaller i Branstationsbacken och sen sprang vi tillbaka till lilla hallen för styrka, spel och rundpingis, dock med fotboll ;) Duschade när jag kom hem och gick och la mig i sängen klockan nio och kollade handbollen! Ville verkligen att sverige skulle vinna så jag kunde reta Davor men det blev inte så tyvärr .. Annars blir det sova snart, hoppas på o somna tidigt idag! Klockan börjar dock dra sig iväg mot lite senare tider! Men något jag absolut ska göra innan jag stänger av datorn är o kolla på Lucas nya videoblogg ;) hihi ..



lite för hög midja kanske emma! :-)



Hold me when i'm sleeping

Så, jag var riktigt trött imorse och ville bara ligga kvar och mysa under täcket! Men icke, jag gick upp och körde min vanliga ritual och var efter en och en halv timme i skolan! Hade Arbetssätt och lärande till tio, sen åkte vi in till stan och jag tog elva bussen hem för jag skulle till tandläkaren 14.10! dit kom jag och de gick ju sådär dedär då men.. Hatar tandläkaren! Åkte hem och la mig i soffan och slappade massa, sen vid halv sex bar det av för att först hämta Josefin och sen ut till Ålviken! Var inte mycket folk alls, typ 10 pers eller något, men vi hade de att trevligt, hoppas på att det blir mer folk på söndag då även Davor lovat att han ska komma ut för han älskar att åka skidor! (y .. Men nu ska jag sova faktist, lång dag imorn, ych!
sov sött kottisar
pyss

two faces

Kollar nu på en dokumentär med ett barn som har två ansikten! Ser så himla läskig ut! Det är lixom inte två huvud eller något, utan två ansikten på samma skalle! Stackars unge :(




Har så himla ont i ögonen nu efter att ha gråtit så mycket idag! uch va de svider i dom! men ska gå ut med vovven nu och sen ska jag faktist gå och lägga mig (: Imorn ska jag bara på en lektion, sen ska jag till tandläkaren! Och sen på kvällen blir det kiosken i ålvika med josefin, och jag förväntar mig mycket folk ;)
pöss

Begravning.

Vaknade först imorse av Siri som skrev sms, och sedan Mikaela som ringde! Glömska människor som glömt att jag är ledig idag. Hade sedan mycket svårt för att somna om, men gjorde iaf de tillslut för jag sov när mor kom ner vid kvart i tolv och väckte mig. Gick upp och gjorde mig iordning lite och åt lite frukost för att sedan halv ett åka och hämta farmor och sedan syrran och sen åka iväg till Gillberga för begravning!

Fruktansvärt jobbig begravning, men otroligt fin, otroligt fin! Men kommer aldrig glömma synen på min far så otroligt ledsen, det var det värsta med allt, verkligen! Väldigt många näsdukar gick åt, men sen efter ca en timme var det över och alla kom och kramade om oss och så.

Hoppas du har det bättre nu farfar, det är du värd! Du var den mest underbara människa som finns, och det tror jag helt säkert att alla som kände dig tyckte! Kommer aldrig finnas någon bättre än du!
Tack för alla underbara minnen!
Jag älskar dig <3

Stand up and shout

Ja, jag mådde bra nog att ta mig till skolan idag :) blev massa härj på morgonen, skulle med direktbussen klockan tio, men de va ju snö överallt så den missades. Fick ta 601;an klockan tio istället, så jag missade stort sett hela första lektionen! Men de hade inte gjort så mycket så de va väl lugnt ;) hade sedan lång matrast, efter det historia och sen åkte vi hem :) Drog till syrran, färgade håret o såntdär.. gick till mikkis en snabbis, sen förbi farmor och sen hem :) kom hem vid åtta och gick direkt ner till mitt rum och la mig och kollade idrottsgalan (: Robert Gustavsson är bäst, just love him! Han är Per Gessle just nu och är så jävla lik :D helt sjukt ..

Imorgon är jag ledig från skolan, inte pågrund av något av något positivt dock men! Imorgon blir det begravning för farfar, och jag känner redan nu hur jobbigt det kommer bli ;/ fyfan! Men jag är helt säker på att det kommer bli väldigt fint, inga tvivel, och skulle aldrig missa det för något i världen!
Berättar kanske mer imorgon om det!
nu ska jag nörda in mig i tv:n litegrann!
pussie

Up and down!

Vaknade imorse, och kände mig ganska pigg? fattar inte riktigt .. Vaknade iaf vid tio, satte på tvn och kollade runt lite (: Sen kände jag hur jag började må sämre igen. Har ont i öronen, hoppas inte jag får typ öroninflamation! har aldrig haft och vill aldrig få heller, för det verkar inte skönt! Det känns ju inte bättre att jag även fick jordens mensverk imorse, uch allt går emot mig! har iaf hunnit med att käka en kebab alexander och kollat lets dance idag :) Nu kollar jag Austin Powers, så jävla sjuk :D

Under kvällen blir det nog att spela bingolotto faktist :D Mor hade vunnit en på Gruvön så jag ska få spela på den. Får hoppas jag vinner några tusen, hihi! Men nu ska jag lägga ner datorn!

Ska bara tillägga att jag tycker att ni ska åka till Ålviken på Onsdag och Söndag så det blir mycket folk när jag och Josefin sitter i kiosken ;)



Jag, på en tävling för ett tag sedan :)
vet inte när faktist men!

Influensa!

Jag tror jag är påväg att få influensa :( Va hos min farmor förut som berättade att det börjar med hosta, och det fick jag i onsdas! Sen får man ont i lederna, och det fick jag idag! Har skitont i mina ben, och hela kroppen! Orkar inte med att bli sjuk :( mycket framför mig kommande vecka ju!



Måndag - fotbollsträning, rätt viktigt för på lördagen är det cup!
Tisdag - Farfars begravning, men den går jag på hur sjuk jag än är!
Onsdag - Kiosken med Josefin i Ålvika.
Torsdag - Träning
Fredag - Inget spec att göra, men vem vill inte va frisk en fredag?
Lördag - Hallvärmländskan som jag sett fram emot hur länge som helst!
Söndag - Kiosken med Josefin i Ålvika

Fel vecka att bli sjuk asså! Menmen, får väl knarka huvudvärkstabletter! funderar även på o köpa en nässpray! Har inte använt det på kanske, 4 år för jag tycker det är ritkigt vidrigt, men jag måste iaf få sova gott under denna veckan känner jag, annars kommer ingenting gå, och man sover inte gott med en igenproppad näsa!

Blir iaf lugn kväll ikväll, blir nog körslaget! faktist lite roligt och kolla på , iaf när det är hårdrockslåtar som gäller! Robert Wells brukar välja bra musik ;) Men nu tror jag att jag ska kämpa min uppför trappan och hämta mig en piggelin! 
Festa lite åt mig!
pussi


Jordnötsringar!

Kvällen har spenderats tillsammans med Mikaela :) hon kom hit runt sex kanske, jag åt lite mat och sen gick vi ner o gotta oss med MITT godis, moffmikkis ;) Sen blev det GH, mikkis börjar bli besatt nu! Satt här och nördade, sen gjorde jag mig iordning så gick vi hem till hennes far och lekte med erika (: satt mest o lyssna på musik och jag härjade :D Sen blev vi tillsagda att komma till en fest hos någon Kevin tror jag :) Hockeyfolk var det där, massor som vanligt. Va där en kvart, men tröttnade fort och gick hem! Nu ligger jag i sängen och har laddat upp med ett glas Julmust och jordnötsringar och så ska jag kolla min sista skiva med Sex and the city! Sorgligt!
Nattinatti folks, pussi
mr. S


Helgen är här, finaly!

Sitter nu i skolan, känner hur huvudvärken smyger sig på :( vill inte! Har iaf GK. gör ingenting som vanligt! har bara två saker som jag inte gjort så det är skapligt lugnt faktist! Emma har suttit och läst Blondinskämt för mig och har haft riktigt roligt :D Men hon skrattar bara åt de som är riktigt kassa! Hon håller på och gör ett ''kollage'' i photoshop med massa blondiner och blondinskämt! finns på hennes blogg när den är klar säger hon! Blir att ta bussen hem vid halv tre tänkte vi, smiter tidigare som vanligt, Lars märker inget ändå! Yrast. Senare kommer iaf Mikaela till mig :) får se vad vi hittar på, känner mig ju inte särskilt pigg nu :/ satan!
PÖSS

A long walk

Vid fem tog jag mig upp ur sängen idag och tog en dusch för att sedan vid sex vandra bort till Mikaela :) Va där till sju, då vandrade jag bort till Lilla sporthallen för att kolla lite på min träning som egentligen började halv sju, men jag visste att de skulle springa en halvtimme först, därför gick jag inte dit förän sju! Tror ni inte det var helt tom där då? jovisst. så jag fick vända om och gå igen! Följde med Mikkis in på Ica och sen gick jag till farmor och värmde mig en stund! fick pengar också! snäll hon :D var hemma halv nio kanske. Sen dess har jag legat i sängen, kollat någon film som heter Cake! Imorn ska jag till skolan också :) duktig jag!
over and out, miss S

Little sicko

Idag ligger jag hemma och är sjuk, min förbannade hosta har kommit tillbaka så halsen är förstörd pågrundav den! inte skönt, men ändå rätt gott o ligga i sängen hela dagen menas dom andra plågas i skolan ;) hihi.. Tror jag ska ta mig en dusch snart så jag känner mig lite frächare. Kan tyvärr inte träna idag heller vilket känns lite surt faktist. Hoppas bara jag är frisk till Hallvärmländskan nästa helg :) ska bli roligt o spela lite igen! Men nu ska jag kolla tv!
Pöss

Where you gonna be when you die?

Först måste jag börja med att tacka Jessica för att hon gjorde min blogg så fin och fick bort juldesignen! Så tack :)

Skoldagen idag gick ganska fort. hade först något ministerspel eller något sådant, sen käkade och sen åkte vi hem! Emma följde med mig hem :) mest legat i sängen hela dagen och så! Va till orrby och köpte onödigt mycket godis! herregud. Hälsade även på lille bellie! Sen har vi kollat tv och suttit vid datorn och sådär, nu har vi precis bestämt att vi strax ska försöka sova! Ska inte upp förän elva imorn vilket ska bli jävligt skönt! Börjar 20 i ett. En lektion! Sen blir det nog meckan med emma och sen bär det av hem till mikk :) mys! Men nu äre natti natti!
Pussis


It's a long way to the top.

Så, skoldagen idag gick snabbt eftersom vi endast hade två lektioner. Fixade äntligen busskortsklistermärken idag vilket känns skönt för imorse var jag rädd att jag skulle få betala, men slapp de som tur var :) Men kom hem runt tre och käkade och tog en tupplur (a) .. vid fem tog jag en tur med hunden och åkte sedan till mikaela och ägde lite på GH ;) vid halv sju vandrade jag till IP för fotbollsträning. Ganska jobbig och tråkig till en början! Sprang först ett varv runt planen, strechade, sen fem varv runt planen, sen körde vi 3 - 1, man ska sprina i tre minuter och gå i 1 .. rätt jobbigt efter ett tag. Men efter det var det roligt med skott och spel och sånt :) Dusch oså och prat med Mick i telefon när jag kom hem :)

Ska även tillägga till alla er som hört något om att jag inte sov hemma på Nyår, för det kan jag garantera att jag gjorde! Ni ser ju till och med på min blogg att jag skrev när jag kom hem från slottsbron! Så ingen idé och hålla på o mytta om att jag sov hos någon annan, bara töntigt! Herregud vilka männskor det finns som bara kommer på och slänga ur sig någonting som dom vet inte ens är sant? asså vad är det för roligt med att hitta på rykten om någon? Lägg ner någongång och väx upp förihelvete!

Over and out
sofy


Tillbaks i skolan

Sitter nu i min kära skola och har svårt att röra mig. Min träningsverk tar död på mig! uchameja. Har i benen, armarna, ryggen och jag tror jag svimmar snart! Men iaf, Började halv elva idag, skulle haft svenska men min lärare va sjuk så vi fick ha GK ist så slipper vi sista lektionen sen. Gytt! Så om 20 minuter har vi mat i ett bra tag och sen Historia en timme och sen är det hemmåt som gäller! kanske hälsa på mikkis en sväng innan det blir träning? Undrar hur de ska gå dock, med denna jävla träningsverken! BLÄ! menmen, alltid gott när man väl kommer bort dit. Fast tror dock det blir typ, 70 - 20 och sådant idag vilket inte är kul! Men jaja, ha en trevlig Måndag :-)
Pussy

Pamela Anderson

Somnade inte förän fyra inatt tack vare att min far spelade musik ända tills dess. Någon som vill köpta vår projektor för jag börjar blir riktigt trött på den! ;) Men jag tog mig upp klockan tio imorse och for på träning i sporthallen! gött o träna igen! Jag och sofia satt där i en timme och väntade på att Innebandy skulle börja :) kollade typ en och en halv period och sen kom mor och hämtade mig så åkte vi till min moster för o tumla min jacka som äntligen är ren nu :D Efter det åkte vi hem och jag la mig i soffan och sov. Inte smart iof, menmen. Sen bakade jag en kladdkaka och nu ligger jag här och kollar på något program om Pamela Anderson! Ojojoj. Vilken männsika ;-) Men tror jag ska stänga ner datorn nu! :)
Puss på er!

Here we go again.

Dagen började med en tripp till Ålviken tillsammans med Josefin och Sofia :) gott o åka skidor igen! tröttnade dock rätt fort tyvärr, så vi åkte hem vid två redan :) Då la jag mig i soffan och upptäckte att det va en livekonsert med Dolly Parton på tvn, och förfärades av va ful hon är! Alltså, hon har gjort alldeles för mycket skönhetsoperationer! uchameja! hon ser konstig ut!



Var en lugn dag för mig annars. Ulf kom hit till pappa, och efter ett tag kom även Mats. För mor är hos lillemor med sina friends! så jag kände efter ett tag att jag inte orkar vara hemma tillsammans med gubbarna här, så vid åtta fick syrran köra ner mig till amanda så jag fick mysa lite med henne och kolla på Körslaget! Nanne åkte ur, och hon va ändå bäst idag. Idiotsverige! Syrran kom och hämtade mig vid tio så satt jag här och umgicks med gubbarna ett tag men sen gick jag och la mig. Och nu sitter de här, jämt utanför mitt rum och spelar musik för fulla muggar på projektorn! Önskar nu att vi behållt biljardbordet istället för denna jävla projektorn, jag får fan ingen ro :D men får hoppas att dom tröttnar snart för jag vill se på sex and the city ;) Vill inte somna allt för sent heller, har ju träning imorn halv elva. fick även veta idag att Malene har skrivit på till Mallbacken, och Kim ska inte vara med och spela. Så vi kommer ramla ner i femman igen sen. fyfan, kommer inte va kul o spela iår! :( menmen, får hoppas på det bästa!
adios mustafas

Mycket fin fredag!

vart en bra dag idag. Tog mig bort till mikaela vid sextiden med vårt kära Rumikubb under armen ;) Så det har det spelats mycket under kvällen. Hos mikkis var Amelie, Felicia, Sofie, Nicke, Ragnar, Idde, Fredde, Polly, Frasse, Stoffe och Jake! tror det va alla ;) För oss girls va de lugnt, satt o spelade spel och så, jag och mikkis tog en prommis med Idde's och Frasse's vovvsingar också. Vandrade hem halv runt halv tolv. Så nu ligger jag i sängen och ska snart sätta på en skiva Sex and the city!

Vid elva imorn kommer Josefin och hämtar mig så blir det Ålviken! UNDERBART!
Puss kottisar

so fucking tierd!

Det var riktigt nära att jag inte gick upp imorse, för uchameja va trött jag var! Men jag tog mig upp och satte mig på den hemskt dryga bussen tillsammans med Emma. Kom till skolan och hade matematik. Jobbade bra till en början, men sen la vi av och bara satt ;) ingen skräll! Sitter nu i vår kära datasal och har engelska. Ska göra en resebrochyr :) Så ska strax ta och sätta igång med det faktist. Endast Grafisk kommunikation som återstår efter min engelska och sen ska jag åka hem :) kanske blir att våldgästa Mikaela och Amelie lite senare, men det spörs!
puss*



första skoldagen!

Ja, tidig morgon idag vilket inte kändes särskilt underbart men jag tog mig upp och satte mig på den hemska bussen in mot min kära skola. Kom dit och fick reda på att vi inte börjar förän 20 i ett (y) GRATTIS! fick då bli staden med Emma, Evelina och Siri! :) mycket mys med mina girls som jag saknat. Satt på meckan, kollade runt lite och sen satt vi hos tandläkaren och lekte med leksaker medans emma var inne och kollade tänderna :) tillbaka till skolan för att ha Naturkunskap. inte det roligaste kanske! Mami o papi o farmor kom och hämtade mig så åkte vi til bergvik för att fixa pjäxor till mig! hittade tillslut ett par som dög men fanns inte i min storlek, men fanns i stan så blir att åka dit o prova o kolla imorn! :) Behövs ju eftersom Ålvika öppnar på Lördag :DDDD lycklig är jag nu! så det blir dit och visa sina talanger ;) får se om svängarna sitter i. Hoppas det! Pratat med min Katrin idag också :) mysmys! ska försöka få tummen ur röven och åka ner till henne i stora göteborg i februari tänkte jag :)


Måste bara säga tack till alla som bryr sig! underbara allihop!
men mest tack till Mikaela! Gumman, du är underbar!
Älskar dig otroligt mycket <3

Holger Gård <3

Ingen kan skriva en bättre text än min syster gjort, iallafall inte jag! Allt stämde så underbart bra och tårarna bara sprutade när jag läste den. Men det enda jag klarar av att skriva, är:
Tack för alla underbara stunder, du var och kommer alltid vara den bästa!
Jag glömmer dig aldrig och
kommer aldrig någonsin sluta älska dig,
Holger ''farfar'' Gård
<3


Should i stay or should i go?

Sisi, idag har jag lekt med mikaela och det har vart massa härj och jag måste konstatera att jag är kär i Bam Margera! :-) så skön! hihi.. Imorn kommer elskade emma hit och sover och laddar för skolan, pju! ska bli najs o träffa min babe!

Kör snö som satan i Ålviken nu och jag längtar så tills det öppnar! Mami o papi kollade på nya pjäxor åt mig idag med för det behövs! :) Gott för dom att dom spar flera tusenlappar nu när jag inte behöver tävlingspjäxor längre iaf, för det har jag lagt ner med ;) Tur att jag tröttnade på det, för annars hade det inte vart kul för mig, dock för att jag har knäproblem och att det inte är någon snö! Ett år tränade vi i Åmål 2 gånger i veckan, och det tog på krafterna, så hade jag fortf tävlat nu hade vi väl vart tvugna och åka till sunne eller något! Nej uch. Dessutom tränar jag ju fotboll med! ILOVE! började igen på söndag, shönt :) Men nu ska jag kolla Sex and the city!

PUSSY!

Just flip a coin, my love.

Min blogg har blivit helt konstigt, tar flera dagar innan inläggen kommer upp ibland! Riktigt irriterande måste jag säga.

Min dag idag har jag tillbringat i soffan totalt. Gick ut med hunden klockan tio och sen la jag mig i soffan o sov till halv två. Illa så jag sover bort mina lov. Men jag älskar o sova, enda jag kan säga. Mår även illa av att veta att jag börjar skolan om 3 dagar. Jag mår verkligen dåligt av tanken! Har så himla mycket efter mig. Inlämningsuppgifter hela tiden, så fort en är inlämnad börjas en ny! Enda positiva med att börja igen är att jag får träffa mina tjejor :-) Min Emma är speciellt efterlängtad! Siri och Evelina också såklart :) Ska bli roligt o träffa dem! Annars är det ingenting positivt med att börja denna jävla skola igen. Fyfan! Men ska försöka lägga ner mig mer denna terminen iallafall så jag slipper ha sex inlämningsuppgifter efter mig som jag har nu. Dessutom byggs de ju bara på eftersom vi får nya hela tiden. Det är ju en underbar känsla och veta att man är klar med precis allt! Ska ta hjälp av min söta mikaela tror jag ;) blir nog en tripp till henne senare, och även träffa Bellie ithink. Så dagen avslutas väl iallafall med något nyttigare än att ligga i soffan.
Ta vara på era sista dagar av lovet nu folk!
Pusspåer!

omg, it's 2009!

Ja, 2009 har börjat! :) hoppas på ett finfint år, verkligen..
Nyårsaftonen bestod av fix hemma hos mig med min bellie, vandrade bort till mikkis där det var blodbad i korridoren och jag hade panik för jag var nervös över mina små friends, men det löste sig. idiot! sen åkte jag bella och erika iväg till slottsbrons folketshus där det var drag hela kvällen! BIG SNEDSTEG blev, ångrar mig! menmen, inget att göra åt. Tolvslaget tillbringades faktist tillsammans med syster, malin och sandra, och massa läskiga raketer ;) Mycket mysig och trevlig kväll! Kom hem runt kvart över fyra kanske, fick ride av Sandra Nordmark vilket var mycket skönt.

Orkar faktist inte skriva så mycket nu, ska sätta på Sex and the city!
PUSS

nyyyyyår

nu är jag hemma, trervlog nyår fakitst!
Mwn miami ink blir nu! natti batti och gott nutt år

RSS 2.0