hej.

sitter i skolan nu! siri och evelina sitter och läser min blogg och hånar mig. dom vet lixom inte vad spörs är! klappskallar ;) men, dom är bra ändå! ni förgyller mina dagar, mina vänner (: inte bara dom, emma o sara med! tur att jag har såna guldklimpar i skolan för just nu är livet riktigt nere och kasst.. pallar verkligen inte sånthär! känner att allt bara kan dra åt helvete! har svenska snart iaf, sen mat och sen svenska igen. funderar på o åka hem efter det! mår inge bra i varken skallen eller förövrigt. sjuk och totalt nere! jaja, vill leka med min mikkis!
MIKKIS RING MIG! <3
hej


helg!

nu är den här!

helg helg underbara helg (: sitter fortfarande i skolan dock. ska ha hånade lars nu! började för 13 minutersen egentligen men vet inte riktigt vad han håller på med. grafisk kommunikation som gäller de två timmarna framöver. får se vad vi får för någon otroligt rolig uppgift. blir att ta trebussen hem, tror jag ska ta mig en dusch det första jag gör. voré gott faktist! under kvällen vet jag inte alls vad som händer. spörs väl! men nu börjar Larsa snacka så bäst jag lägger ner detta nu ;)

see ya kids!
/soffis

hola.

goddag gott folk.
ja, jag vet! jag har varit lite efterbliven nu ett tag. inte skrivit på länge! men det är såhär att jag är nästan bara inne på datorn i skolan och på helgerna hemma för jag känner ingen ork för den annars så ;) men iaf, kan dra en sammanfattning.

Lördag: vaknade åtta , fick upp vid nio. 20 i tio satte jag mig i kö för AC/DC-biljetter på datorn. allt gick åt helvete och det slutade i tårar. inga biljetter för mig! :'( var i djup depression hela dagen. låg i morronrock ända till sex då jag tog tag i mig själv och gick och duschade. åkte sedan till affären och inhandlade tacostuff's med min mor. min goding ringde också, bestämdes att jag skulle åka dit när jag käkat o kolla sverige-portugal med han och christian, så det blev! mor körde mig vid åtta. kom dit, fullsatt i soffan men jag fick plats, jerker och maxi var ju även där. efter fotbollen satt vi och kollade när maxi och jerker spelade fifa09. mycket intressant, eller inte. dom gick och la sig och christian och jocke spelade kasst skjutspel. jag somnade i soffan, vaknade när christian skulle gå, då var klockan 01.30. bäddade upp jockes jävla väddsoffa och sen blev det sova!

söndag: vaknade typ 8 och sov kasst fram till typ tolv. då gick vi upp. jocke käkade osånt! sen körde han hem mig så jag fick göra mig iordning. kom sen och hämtade mig då christian även var med, blev in till stan för att kolla grums-färjestad. gick väl inte så bra för dom kanske. sen blev det MAX. blev pomfrittes för mig endast. körde hem christian och åkte hem och myste typ. sen upp till christian igen och kolla the happening. ful film :D åkte hem typ halv elva! då la jag mig o sovde.

måndag; skolaskolaskola. hände inget coolt! kom hem, åkte till mikkis, spelade rummikub, gymmade, jag åkte hem och duschade, mamma körde tillbaka mig, kollade tv, spelade rummikub, gick och la oss, mikkis härjade :@ somnade typ ett. fyfan!

tisdag: gick upp halv åtta, gjorde mig iordning och var så jävla trött. vi käkade osånt! sen vandrade jag till bussen. grejat med filmen hela dagen och nu är den klar! kassast ever. :DD åkte hem med 2bussen, emma va med mig hem (: käkade mat, sen åkte jag och lagade en tand, hatar sprutan! uch! sen kom ja hem igen, då gjorde vi siris kladdkaka i micro :D det gick väl ganska bra ;) sen pluggade vi som fan! jävlar va duktiga vi var :D sen vid åtta så kollade mamma pappa jag o emma på vår vackra film ;) sen gjorde jag skinkrullar och skärde äpple till mig och emma så gick vi ner i mitt rum och kollade på SOS familj! .. jag gick en sväng med hunn och sen blev det desperate housewifes. efter det läste jag Mamma mu bygger en koja för emma lilla (: sen läste jag ett kapitel ur the dirt för henne och sen sovde vi (:

onsdag, idag asså: gick upp 10 i åtta. gott as hell. gjorde oss iordning m.m och sen kom susanne och hämtade oss (: åkte då bil till skolan vilket var underbart. blir det imorn med ithink! nu ska jag ha historia snart och sen ska jag åka hem! då blir det plugg med mikkis ;) pluggdag lixom. herregud! jag kommer bli sååå rastlös! stackars mikkis som inte kommer få lugn och ro ;) mohaha!
saknar fesken också! men nu orkar jag inte skriva mer, det blev endel ;) hadé!
pussis

ingen, ingen kan förstå lyckan!

mikaela ringde till mig igår, frågade; har du kollat på min bilddagbok? min första tanke var: nej nu har hon lagt ut ngn hemsk bild på mig. men det hon meddelade mig var nog det bästa jag hört någonsin i hela mitt liv! hon sa; AC/DC kommer till globen det 20 februari!    då, skrek jag rakt ut av lycka. sprang runt i panik! ringde emma och kollade på internet när vilken tid biljetterna skulle släppas. sen när jag väl hade varvat ner, satte jag mig i fåtöljen och började smågråta! seriöst asså, jag är så jävla nöjd nu! :D blir att ordna biljetterna imorgon! är att ett gäng som ska dit (: såååå NAJS!


tillbaka till verkligheten.
Mikaela är underbar måste jag börja med att berätta. hon hjälpte mig o plugga igår (: fick jättemycket gjort, och jag tackar o bugar! älskar dig <3       lekte iaf med henne och amelie under kvällen (: mycket mys med rummikub! sen vid tio åkte jag hem och sov!

sen har vi idag också!
skolkort varé idag. gillas inte! men får väl hoppas på det bästa! ganska dryg dag! när jag kom käkade jag och sen la jag mig och sovde. sen kom goding hit! nu sitter han bakom mig och käkar pizza. blir lugn kväll tonight (: alltid gott med det lixom! men hadé fuckers! pussy

trött!

kom nyss till skolan! ville bara fortsätta o åka buss i evigheter och sova hela dagen! uch, orkar inte med skolan. vi har typ inte gjort ett skit på jag vet inte hur länge som helst, ändå har vi mycket och göra (y ..menmen! lugn dag idag blir.. ska stanna kvar efter skolan med, blä på det! måste göra klart jäbla engelskabildspel! KRÅNGEL! menmen ..
kissis! / the one and only,

korthårig!

nu vare gjort, mitt jättelånga sletna hår är borta! jag sörjer litegrann faktist, men annars är jag nöjd (: gott o få bort det slitna o sådär rah.. haft dryg jävla dag med massa uppgifter i skolan idag, ändå har jag inte jobbat någonting! jag är kass! tog halv4bussen hem, somnade mycket gott ngn gång i vålberg och vaknade vid nyängen igen! kom hem och käkade mumma mat, sen fick mamma köra mig så jag kunde ta ut pengar oså, sen bar det av till zaring house där det va ett jävla härj :D men anki startade o klippa mig o det blev mycket bra, jag tackar och bugar! sen blev det en powerwalk därifrån ända till Mikkis! ;o hjälpte till med det sista dom hade kvar och städa och sen blev det affärn för att köpa massa gött :D chips och dipp som är mycket skräll för att vara mikkis ;) kladdkaka blev det även för min del! MÖMS! sitter här nu och kollar på roomservice och sen blire greys (: alltid så kul o mysa med mikkisen min (: i just love her! pappa kommer och hämtar mig på mopeden sen med, då blir det en snabbis in i dushcen o raka benen, för imorn är det idrott ;) muhaha! sen blir det sängen (y .. älskar o lägga mig tidigt. vet inte om jag lagt mig innan elva på en vardag på hela skoltiden! jag är duktig flicka :)   

12 dagar kvar till AC/DC's album! ge mig nu!

och med det avslutar jag denna blogg, klart slut! / lille skutt

back to school!

sitter i skolan, kom hit för typ 10 minuter sen och börjar om 10.
gårdagen var iaf en mysdag! kom hem och la mig i soffan vilade litegrann, satte mig vid datorn och laddade hem massa musik o satt o dunka! ilike! sen vid sex elr ngt kom jocke, massa mys bara .. sen körde han mig till mikaela, vi vandrade iväg till orrby och handlade godis och mikkis köpte dipp (skräll!) sen blev det tvn i två timmar framöver :) syrran kom med lille chili också så han fick vara med. jag o han vandrade hem vid tio och halv elva blev det sängen! riktig bra dag måste jag säga (:

idag ska jag äntligen klippa mig! :D skulle blivit igår egentligen men vi ändrade till idag! så, imorn kommer jag väl vara korthårig kanske, eftersom mitt hår är så läskigt slitet kommer allting att flyga av! menmen!

ha en trevlig skoldag alla pruttungar, / sssofý

i started it, again..

plötsligt var man igång med bloggandet igen, en viss mikaela larsson har tjatat en del på mig så för o få tyst på ungen fick jag ta o göra mig en blogg (: mitt liv är riktigt bra just nu förövrigt! har ju min joakim, och alla mina underbara vänner och jag giller't. Jag ska även gå i skola med min underbara vän Emma Hartin de tre åren framöver, och det är jag riktigt nöjd över :) sen har vi ju Siri och Evelina, våra nya karlstad'sfriends! dom är ett riktigt stort plus på det nya skolåret (y .. som ni kanske förstår så trivs jag riktigt bra just nu! hoppas ni har det lika bra som jag era körsbär, pussy / sssofy

RSS 2.0