återigen, stora staden!

tredje gången det blivit in till stan för mig under mellandagarna! Syster ringde vid halv elva och tvingade med mig så blev en tripp till bergvik! hittade mig en guldig bolero som det blir att ha imorgon :-) kom hem runt halv två. Vandrade bort till bellie och satt där tills hennes mamma kom och hämtade henne, pratade lite om imorn och sådär. Annars har jag endast legat i soffan och slappat. Ska prova hela nyårsoutfiten sen och även trippeltånga mitt hår och se om det blir bra, isf ska jag göra det imorn också (: hoppas på en najs kväll imorgon utan massa strul och snefyllor! men ja, man vet aldrig hur det blir när det är grumsparty man pratar om, verkligen inte!

Nyårslöftet jag haft detta år, enda året jag haft nyårslöfte har jag faktist klarat av. Det började med att Amanda sa dagen efter nyår att hon skulle ha som nyårslöfte att gå ner 10 kilo. Då sa jag: om du ska gå ner 10 kilo ska jag fanimej gå upp 10 kilo! jag har alltid haft mycket svårt för o gå upp, men sagt och gjort, jag satte igång med mitt löfte. efter några dagar bestämde jag mig för att minska lite på kilona och bestämde ist att jag skulle gå upp 7 kilo. Så nu är jag faktist nöjd med min kropp och är inte någon liten spinkis längre vilket känns riktigt bra. För ett år sen vägde jag 48 kilo och idag väger jag 53 kilo. Så har egentligen inte riktigt klarat löftet, eftersom jag endast gått upp fem kilo, men jag är nöjd nu och jag kan säga er att fem kilo har gjort ganska rejäl skillnad på mig faktist! Så nu funderar jag på om jag ska komma på något nytt löfte, men jag vet inte riktigt. Tycker inte om löften, som godislöfte och sådant, det är ju bara jobbigt! det har ju inte vart jobbigt o äta hur mycket som helst precis så detta löftet har vart ganska bra faktist :) jag är nöjd!




bild från gbg 1 mars!
så smal är man inte längtre, tss ;)


I rather feel pain than nothing at all.

Min dag ordnade upp sig ganska bra faktist! blev en lång promenix med min bellis. sen vandrade jag till mikaela och hälsade på men blev ej kvar där så länge för bella tvingade mig att gå hem till david så det gjorde jag och satt och pratade med henne och så i cirkus en timme :) Underbara barn. Blir att tillbringa nyår med henne, längesen vi hittade på något så det ska bli mysigt :) tror jag ska sätta på Sex & the city snart faktist. känner att jag skriver om det i varje inlägg, uch vilken nörd jag är! illa detta. Men det är väl bra att jag har någonting o göra på kvällarna/nätterna iaf. Sova vore ju smartare kanske, men hur kul är det på en skala? :)


Three Days Grace - Pain
old favorite!

sleeping away the day!

måste ge mig nu! kollade Sex & the city till halv fyra inatt. Sov till typ halv två idag men gick inte upp förän fyra :o
riktigt jävla illa faktist. ligger här o slöar istället för o göra någon nytta på mitt kära lov! ska försöka få ändring på detta nu! Har endast legat och kollat Flip that house på Travel&living hela dagen idag. Va ute med hunn en sväng och duschade annars har sängen varit min plats hela dagen! Fick sms av belly nu att det brinner på Yellow sun också! ;o leskigt!
Har inte så mycket att dela med mig av idag faktist, men kanske återkommer med något smaskigt senare ;)
possy

Mellandagsrea, igen!

fick återvända till stora staden återigen för att finna nyårsklädsel! (: Det fixade sig så nu är jag nöjd! Tog direktbussen hem klockan fyra och blev upphämtad av mor nere på stationen. Åkte sedan till farmor och farfar för o säga hejdå till farfar som åker tillbaka till sjukhuset idag tyvärr! När jag kom hem blev det soffan omedelbart och somnade till några minuter vilket var välbehövligt för jag var trött som satan! kekade lite pannkakor med glass såsmåning om och har nu precis kommit in från en mycket frisk och go promenix med bellis :) mycket trevligt. 

Antar att det blir att kolla Sex & the city strax! känns som det är det enda jag gjort under lovet! men jag giller't ju så wtf ;)
Men ska sätta på en skiva nu och försöka somna i tid denna kväll vilket säkert inte kommer ske, men det spörs väl!



 


over and out!
smack

Mellandagsrea!

min fredag startade klockan 9 idag vilket inte var så fruktansvärt skönt kanske! men gick upp och gjorde mig iordning för att sen halv tio bli upphämtad av Snyggbosse! åkte till staden med mikaela, erika och amelie som jag tidigare nämt! var inne vid tio och har sprungit runt och yrat fram till klockan fyra, så nu är jag ganska slut kan jag erkänna! Fick mig inte så mycket men köpte mig iaf en t-shirt, 2 koftor och en långärmad t-shirt :) tror jag ska slänga mig i sängen och kolla sex and the city nu, men först ska jag ringa mamma och be henne köpa godis till mig påväg hem från mormor ;)
pussipussi!

Juldagen

Var en mycket mysig julafton igår med fina klappar och god mat! :) Klockan tio hade alla lämnat huset, jag tog en sväng med hunn och sen la jag mig och började kolla första säsongen av Sex and the city, fick nämligen ''Skolådan'' av mormor :) 43 timmar lång tror jag hela boxen är så jag har o göra ;) hann iaf med och kolla sex avsnitt igår innan jag kände att jag borde sluta mina ögon och slumra till!

Och idag vaknade jag först klockan elva och småsov sedan fram till halv2! satte då på Sex and the city och låg och kollade på det till halv fyra, kände då att jag behövde pissa eftersom jag inte gjort det på hela dagen ännu så fick ta o gå upp :) kekade lite julmat och sen slängde jag mig i duschen! Såsmåningom kom amanda vilket var otroligt trevligt, saknat den ungen! spelat lite gh, pratat och kollat allsång med skansen! :) hon åkte nyss hem och jag funderar på o gå o lägga mig o kolla Sex and the city nu faktist! :) Imorn blir det Mellandagsshoppning tsm med Systrarna Larsson och Amelie :) ska bli roooligt! hoppas på mycket fynd. Pappa fick för sig och ge mig en femhundring förut med, bara sådär! snäll han ;) Men det var välbehövligt måste jag säga. Bosse kommer och hämtar mig Halv10 så blir en tidig morgon imorn så bra om jag somnar i tid! :)
Hoppas ni haft en mycket bra Jul och God fortsättning på er allihop!


jag i morgonrocken
jag fick av sis!

Julafton!

och så var den här, Julaftonen!
dagen började med en prommis till farmor och farfar för att fika lite och önska god jul :)
va där i ca 1½ timme sen fick jag ta o vandra hem! Dagen med stort D ser ut såhär:
14.00 - dags för sminkning m.m
15.00 - hela rama släkten kommer
och den består av mormor, hennes syster med man,
moster med alla barnen :) ingen farmor o farfar tyvärr!
ca 15.30/16.00 - den gudomliga julmaten!
18.00 - Då kommer tomten!
efter detta består kvällen endast av en massa mys med släkten! detta är faktist hela
min släkt, närmaste släkten iaf :) har endast en moster som har 4 barn! så vi blir
faktist ganska många här ändå! :) älskar vår julafton faktist!
Men nu ska jag faktist ta o sova litegrann så jag är pigg sen under kvällen!
Mikaela har fått vinterkräksjuka hon stackaren :( nu på jul o allt! hoppas verkligen
inte jag är smittad! hon va ju här igår förmiddag ;o nej uch!


säger det återigen,
GOD JUL PÅ ER ALLIHOP!

Merry fucking christmas!

Klockan har precis hoppat över tolvslaget och detta betyder nu att Julatfon här med har startat :)
sitter just nu i min soffa nere i mitt rum med en sidenmorgonrock som jag fick av min syster i julklapp! mycket go varén! Har vart en riktig myskväll. Va ju till farmor o farfar och firade lite jul! delade ut julklappar, åt tårta och sjöng tillsammans med farfar faktist :) sen fick vi med oss sara och christian hem då det blev att klä granen och mysa lite mera. Söstra va riktigt imponerad över mig kamera på datorn kan jag ju berätta. Skrattade så hon grät :D Dom åkte hem drygt elva och jag satte på en kastrull för att keka lite nudlar. Mums! gick med hunn en sväng i kylan och sen gick jag ner i rummet för att snart gå och lägga mig! Ska upp tio imorgon för att ta med mig hunn ut på en prommis bort till farmor o farfar för o få mig lite god frukost! Ville så gärna träffa dom på Julafton eftersom dom inte kan komma hem till oss imorn kväll tillsammans med resten av släkten! Tänkte jag skulle dela med mig vad jag fick av folket idag!




Mor&far - Datorn som jag dock fick tidigare så fick
ej någonting av dem idag ;)
Söstra&Christian - Sidenmorgonrocken och en eyeleiner.
Farmor&farfar - En tröja, Elektrisk mascara och pengar :)

tack så hjärtligt!




God jul på er allihop
önskar

Sofy

dagen före den stora dagen!

.. och det är ju såklart julafton vi snackar om då, som jag förstår att ni alla redan räknat ut att det är imorgon :)
imorse blev jag väckt av en mikaela som lovade o inte väcka mig innan halv tolv. skvätter till av ett sms 20 i elva! tack så jävla mycket tänkte jag då ;) men ringde henne och sa att jag skulle duscha innan hon kom. orkade verkligen inte gå upp, skrev vid halv att hon skulle gå tolv. vilket inte va smart för jag kom inte upp förän tolv :d men jag var klar när hon anlände och vi började städa mitt rum! sen bytte vi julklappar. fick ett linne (: tack baby! sen hittade jag typ, trivial preisuit så satt och läste massa frågor för henne, och hon sedan för mig. hon vandrade hem strax efter två och tvingade mig att följa henne så tog med chili ut på en prommis. kom in och satte mig och kollade på Jul Jul med galenskaparna med pappa! så jefla bra. sen la jag mig här i min säng som vanligt. väntar på mat faktist, undrar om jag får någon? hum ..
vid halv sju bär det av till farmor o farfar för lite minijul som jag redan nämt! myspys!

Running right off the track

mysig kväll med mycket hån hos mikaela denna kväll :) inte gjort något speciellt faktist! blev lite ledsen för jag missade Jeff Dunham, såg bara typ en halvtimme! :( får ladda hem den istället! fast, mikaela laddade hem den sa hon, så Mikkis, du får inte kolla den utan mig ;) ganska tråkigt och kolla sånt själv faktist, måste ju ha någon o skratta med! vandrade iallafall hem vid 20 i tolv där och har nu lagt mig till rätta i sängen! lite omysigt måste jag få säga. får nöja mig med min musik!



AC/DC - Rock n' Roll train
Guns n' Roses - Paradise City
Creedence Clearwater Revival - Lookin' out my backdoor
USA for America - We are the world
Avenged Sevenfold - A little piece of heaven
Sisters Hazel - Your Winter
Kiss - Detroit Rock city
AC/DC - Hell ain't a bad place to be
Avenged Sevenfold - dear god



Ta det lugnt ikväll nu, endast två dagar till Julafton! pirripirri!


take me down to the paradise city!

trött man kan vara på en morgon som denna. kände att det var lite jobbigt när min mor kom ner och än en gång sa hon att jag och pappa strax skulle åka in till staden. gick upp, gjorde mig iordning och det bar iväg. åkte till sjukhuset och hälsade på farfar, som får komma hem imorgon! så himla skönt. va där i ca 1 ½ timme. sen in till mitticity snabbt och sen ut till bergvik! köpte pappas julklapp som han fick visa mig att han ville ha och nu är allt klart ;) endast legat i soffan o degat mig efter jag kom hem. drogs till datorn efter ett tag så nu ligger jag i min säng och väntar på att mami ska åka och jobba så jag kan åka med henne till Mikaela! kan inte vara utan varandra en enda dag ;) tss .. så blir att spendera någon timme hos mikaela ikväll, men ska faktist försöka komma hem i tid och komma i säng i tid så jag är piggelin imorgon, för imorgon händer det lite grejor!

Först o främst ska jag städa mitt rum, då kommer mikaela och hjälper mig! sen mor kvällen ska vi åka till farmor och farfar och fira jul med dom eftersom dom inte kan komma på julafton hem till oss! så då ska vi dela ut julklappar inom familjen och så :) mys! sen när jag kommit hem därifrån ska jag bege mig hem till mikaela's pappa och mysa lite med henne och ge henne sin julklapp, och jag ska få min såklart ;) så blir en riktig mysdag imorn, och jag tycker den låter perfekt!


men nu funderar jag på o gå upp och äta lite nudlar innan jag åker till Mikaela så jag inte blir hungrig hos henne som jag alltid blir ;) tss ..



last christmas ..

pusssi


Balder?

somsagt blev det att fara till mikaela under kvällen! :) började baka runt halv tio, blev muffins, så jefla goda! gjorde dem fina med kristyr :) lägger in bild såsmåningom, har inte USB-minnet här nere :) kollade tv och sånt, sen fick vi för oss för att gå ut och gå och filma o ha oss :D jag börjar såklart med att ramla xd fyfan va klockrent. fick tyvärr inte det på film, mikkis filmade bara när jag skrattar ihjäl mig, asså det är helt sanslöst va ja skrattade, fult skrattade jag med :D sen åkte vi kundvagn, lekte balder och ringde till folk o va allmänt fula typ! kom in igen vid typ ett, då kollade vi på ett program om typ, en som va alkoholist och en som va beroende av heroin! uchameja. vandrade hem vid två, o fyfan va mörkt det va! gick och lyste med mobilen och pratade med mikkis i telefonen undertiden :) sen la jag mig i sängen och ska snart ta o sova tror jag faktist :) ska bli gott! tror det blir stan en sväng med papi imorn så måste sova ut, åker väl in vid tolv imorn med så :) bara tre dagar kvar till jul också, men ingen snö än! hoppas på att jag vaknar med vitt utanför fönstret innan de två kommande dagarna!

emmsi är saknad,
även siri och evelina!
mina gullungar!
love to you!


fjärde advent!

vart en mysig dag idag (: mamma kom ner och väckte mig halv tolv och sa att pappa vaknar nog snart och det är bra om jag är klar då. Orkade inte gå upp, så hör jag pappa efter ett tag, ropar att nu åker vi om 2 minuter! liten stress, åker lixom inte in till karlstad utan brunkräm! plus att jag hade jordens fluff, men hann fixa mig lite och sen åkte vi och hämtade syster, sen till farmor och hämta lite saker till farfar och sen bar det in till sjukhuset där vi hälsade på min farfar! mycket mycket trevligt, han va pigg o glad vilket kändes mycket bra :) hoppas verkligen på att han är hemma till jul, men det lutar faktist åt det hållet! :') annars får man väl åka in till sjukhuset på julaftonsmorgonen! gör väl inte så hemskt mycket så, bara man får träffa han, men det är ju inte så mysigt på sjukhuset, verkligen inte! var där i en timme ungefär, sen åkte vi till bergvik o käkade på Mamma Mia :) gick o köpte kulglass och sen åkte vi mot grums! skjutsade hem systra och sen åkte jag o pappa till farmor och drack kaffe och åt även en liten bulle. sen hem till kära Björnbärsvägen 1 igen! :) mycket värd dag! måste tillägga va roligt jag kan ha med min pappa ibland! haha, älskar han :) Senare blir det en tripp till Mikaela är det tänkt! :) varje advent (y ..



 

min mamma har varit mycket duktig och slitit med mitt gamla rum! målat det lila, taket vitt och så har dom köpt hyllor som hon fyllt med alla deras böcker! hon höll på flera timmar igår med att få in alla böckerna!



dock inte klart ännu, men det är på god väg, och det är finare nu än när
jag bodde där inne ;p men jag trivs underbart i det rummet jag bor i
nu jag :) så fint där så!

I'm dreaming of a white christmas.

hur underbart vore inte det på en skala?
vart ju utgång igår. Satt hos mikkis och körde ölspelet, blev bra på lyran som vanligt när jag kör de jävla spelet, men de e skönt! festen vi skulle på ballade ur innan vi hunnit dit. Så vi vandrade till Bella D. Där va de inge speciellt. så jag erika o mikkis vandrade hemmåt. följde med erika hem en sväng och körde Wii, rätt kul när man är full faktist ;D kom hem vid ett, somnade vid tre :)

Klockan ringde halv tio imorse, ställde mig upp o trodde huvudet skulle sprängas vid just det tillfället. klädde på mig, gick upp o kekade piller och åt en smörgås och sen bar det iväg på träning! mycket skön träning.. kom hem, va skitsleten så somnade i soffan direkt, vaknade vid fyra. då vare käk, sen ut med hunn och sen in i duschen! lite sent kanske men ;) La mig i soffan o sov ytterligare några timmar. Sen har jag kollat på Love actually, kekat toast och packat in mina julklappar :) Känner att jag kommer ha lite svårt för o somna nu när jag sovit så mycket under dagen. men det märks väl, ska ju inte upp spec tidigft imorn ändå så. ska åka in till stan och hälsa på min underbara farfar på sjukhuset vid tolv iaf :) men nu hoppas jag på att det drar i ögonen snart iaf :)
natti natti

one day left!

sen är det jul-lov :) och det kommer i rättan tid kan jag lova. har börjat fått svårt o komma upp på morgonen nu för tiden så det kommer sitta fint med lite relax! Idrotten idag va riktigt kul, spelade fotboll, ilike! sen hade vi matte där vi spelade ett tärningsspel och sen åkte vi hem :) kokade nudlar och myste lite i soffan när jag kom hem! tittade även i skolkatalogen vilket var roligt roligt (: Sen kom min moster och hämtade lite kläder min kusin Sanna ska få av mig som jag växt ur. Åkte sedan med henne bort till Mikaela där även Amelie och Bella höll till. Har vart en mycket lugn kväll! Erika kom också så jag och hon satt o småhärjade lite i vardagsrummet menas Mikaela och Amelie pluggade :) sen kom mami och hämtade mig, körde även hem Erika :) Har bara lallat runt här i en timme, lekt med vovven och så, min kära Chili :) Men nu har jag gått och lagt mig och ska strax försöka sova, om jag kan slita mig från denna mäktiga apparat! blir även dricka imorgon med Mikaela :) blir nog trevligt! ska dock inte dricka så mycket imorgon, har träning lördag morgon, och sist var det lite jobbigt att träna för då mådde man inte så hundra om man säger så!



seriesegrarna :')
we rock!

natti natti kottar!

Hell aint a bad place to be

så, slapp skoldag idag med endast ett snack om en gruppuppgift i religion och sedan film resten av dagen! minns inte vad den hette, men bra var den :) åkte sedan direkt hem till mikaela! gick och handlade mat, rostbiff o potatisgratäng och sen gick mikaela till farbror doktorn menas jag stannade i lägenheten och fixade maten :) blev en liten powernap också! sen käkade vi och myste. Sen blev det kvällens höjdpunkt, Mysteriet på greveholm! så jefla bra! sen ringde mor, och berättade att farfar åkt in med ambulans till sjukhuset och ville att jag skulle komma hem och vara med hunden menas dom åkte in till sjukhuset. Mikkis följde med mig hem min ängel! där kollade vi klart greveholm och sen slängde jag mig i duschen. efter ett tag va vi tvugna att gå hem till mikkis så hon kunde göra klart ett arbete. så tog med oss hunden och gick dit. var där ett tag och vid halv tolv ringde mamma så kom dom och hämtade mig och chili och så åkte vi hem. gick ner och la mig direkt, sen kom mamma ner och gav mig en kram från farfar :') älskar honom! men nu ska jag snart sova! ska bli gott med sovmorgon imorn iaf, halv tio ställer jag klockan på! ska bli skönt och få sova lite längre för en gångs skull! men, 2 dagar kvar lov, kommer sitta fint!
natti natti mina små peron!
big love


tack för att du är så underbar <3
tack anna-karin och bo!
de gjorde ni bra!

julklappsshopping

lugn dag i skolan idag.. fri tisdag och vi gjorde inte någonting som vanligt! ILLA!
efter skolan tvingade jag med mig söta evelina in till staden en stund. köpte julklapp
till mikkis och christian! sen mötte jag upp mikkis och erika :) evelina åkte hem! gick på
staden till 5 och alla julklapparna blev klara förutom pappas, men vet vad jag ska köpa,
eller rättare sagt han vet exakt vad han vill ha. men den finns tydligen bara på Bergvik så
får åka dit någon dag! gick av bussen hemma hos mikaela och där sattes det igång med tvättning
nästan direkt man kom innanför dörren. Så vår kväll har bestått av tvmys, nudlar och tvättning!
åkte med pappa hem vid 10 och nu sitter jag i soffan och har nyss slickat igen alla äckliga julkort!
hatar o slicka kuvert, yysh! men nu är det klart. är en dag försenad med att skicka dem dock så
de kanske inte kommer fram på innan jul! men de får de ta. kollar nu på The Bodyguard och när
den är slut ska jag gå och lägga mig och sova :) ska bli gott o somna i tid. men såg nu att klockan redan är
över elva så det blir visst inte i tid :o fan också! imorn ska jag iaf åka till mikaela direkt efter skolan
då det blir massa mys med potatisgratäng och rostbiff och sedan ska vi kolla Mysteriet på Greveholm!
vi gillert! men nu ska jag lägga ner!
over and out
pussis


sista veckan!

måndag och start på sista veckan innan jul! shiet va skönt det ska bli och få sova hur länge man vill o bara mysa hela jävla tiden! gy så gött. somnade klockan 5 natten till söndag, vilket inte var så skönt när man blir upptvingad klockan 10 på söndag morgon för att gå ut med hunden! fyyyy .. men la mig i sängen sen och sov från elva till halv 2. kekade kebabtallrik och sen gick ja o la mig igen. somnade vid fyra och sov till sex kanske! så jag hade så himla svårt för att somna igårkväll! somnade klockan två inatt så nu är jag totalt död! men har snart GK iaf, vilket känns rätt skönt ändå, men ändå jobbigt eftersom jag inte har något o göra så sitter ändå bara o dolar med annat. kanske ska sätta sig här i stolen o bara sova en stund? vore något det! idag blir det fotbollsträning, mer vet jag inte! blir säkert en powernap när jag kommer hem! men måste skriva alla julkort jag ska skicka också! sista dagen imorn!
pussie / soff

härj mitt i natta

har tråkigt, så skrev sms till mikkis!

jag: - mikkis, din sömnlöse jävel jag kissade i sängen

mikkis: - du sköjjer väl? :D

jag: - Drömde att jag skulle sätta mig i din vask o kissa, och kissa gjorde jag men inte i din vask


mikkis ringer och typ dör av skratt, skrattar i typ 2 minuter och frågar sen: är du seriös?
hej ful människa :D rätt kul hade vi iaf det kan jag lova!



kanske ska sova snart? tror fan det..


otroligt lugn lördag!

vaknade vil elva idag. låg och glodde ett tag sen väckte jag emma genom att ta kort på henne!
låg och tjöta lite och kekade chips! gick upp och åt mat vid ett. momsigt med fläskfilé!
sen gick vi ut o åkte fyrhjuling! fan va kul de va :D saknat min lilla gröna skönhet! sen åkte
lille emma hem :) jag typ satt o prata med pappa efter det! pratade om AC/DC! ska på dom
i ullevi till sommarn :D biljetterna släpps på onsdag! syrran o christian ska med också vilket
ska bli roligt :) blir att o gå på dom 20 februari med, men har inte köpt biljett än! ;) sen dyschade
jag (höhö mikkis xD) och sen gick jag och pappa till farmor och farfar, typ halv fyra :) massa mys!
pappa gick typ kvart över fyra men jag stannade kvar och umgicks lite med farmor :) sen gick jag
till mikaela där även amelie var. blev pepparkaksbak! (Y) mysigt. erika kom också, sen kom även bella!
amelie och bella började sedan dricka lite, mikkis drack också litegrann.. satt o tjötade o härjade mest!
jessica kom en sväng också! vid elva vandrade vi bort till pizarro. va inget särskilt drag där så vandrade
hem tillsammans med erika vid tolv ungefär! ligger nu i sängen och kekar chips! ska snart borsta ur
sängen för det är ganska smuligt nu känner jag! efter det tror jag att jag ska försöka sussa! börjar
dra sig i ögonen faktist!
nattinatti
pörr


idolmys!

Ganska ovärd skoldag idag måste jag säga! ;) blev hämtad kvart i tio av emma och hennes broe
imorse. åkte ner till gruvön och tog direktbussen därifrån. sen hade vi samhäll. fick veta vilka som vann
valet som vi haft i skolan :) och vilka tror ni tog hem segern? Jo vi såklart. så jefla bäst är vi. lite kasst
att vi inte fick något pris men det gör inte så mycket. Men vi fick iaf fika på samhällen så vi var inte hungriga
alls sen när vi skulle ha mat efter samhällen, så då pratade vi med larsa så vi fick ha vår gk halv tolv ist. så satt
där till tolv. sen skulle vi till bergvik! går på bussen och emma upptäcker att hon tappat sin mobil den jävla klantskallen.
så fick ta bussen tillbaka från bergvik till skolan. jag ringer hennes mobil och hon moch sara går i förväg
för att kolla om dom hittar och hör den. Då svarar en grinkärring! hon hade hittat den och sa att vi va tvugna
och hämta den på Vikengatan 18. så fick ta bussen in till stan och gå till vikengatan 18. hittade inte först
men de löste sig. fick mobilen av rikemanstanten och sen tog vi bussen till bergvik igen.
därifrån åkte vi med syrran hem :) hade hoppats på o shoppa lite idag, men icke! emma
är en fet klantis! men jag gillerna ändå, tur de eftersom hon sitter bredvid mig nu ;)
har vart och handlat två chipspåsar, 7 kindersaker och en julmust! mysmys och fetfet
blir ikväll till idol! bella kommer också, men hon är världens drygast person.. seriöst!
SKÄRPNING! men nu ska jag vara lite social mot min vän här :)
sväva lugnt!
pusspåer




Jag älskar emma <3


 


fyrhjuling!

min pappa var nyss ute i garaget och kollade om fyrhjulingen min startar och så! och det gjorde den, så kanske blir lite bus tillsammans med emma här ute på kullen! fan va kul de ska bli :D längesen jag körde den nu! lite tråkigt, för fyfan va shönt de e o åka runt på min limegröna skönhet. giller't! får se om det blir så imorn! :) får dra tidigt från GK;n så vi hinner åka innan pappa åker till sin vän och innan de blir mörkt, mina ljus är förstörda :( får hoppas!

Blev typ ingen pluggning alls för mig vilket är hemskt! får se till o plugga på söndag! jag måste!
har iaf intervjuat min mamma! de va ganska kul och få veta lite (: men det va hemskt o
få höra att hon såg sin morfar dö! han satt o läste tidningen så fick han en hjärtattack!
men iaf! sitter i vardagsrummet med mamma och pappa nu! :) lite mys!
men måste snart gå och lägga mig! får mig lite sovmorgon imorn iaf, för det är
luciasak på morgonen på skolan imorn, men det skiter vi i och åker dit när lektionerna
börjar ist! så börjar halv elva imorn, tar direktbussen klockan 10! så jefla gött!
men nu tror jag att jag ska springa ner i mitt rum!
sweet dreams
pörr


let's kill her.

ooh, sovmorgon! jag njöt kan jag berätta.
Gick upp 10 över nio och plattade håret, inget smink, skulle ju
ha idrott första lektionen så ingen idé kände jag. vandrade ner till vägen vid halv
tio då jag blev upp-plockad av sara. Plockade ävem upp ems och sen bar det
av mot stan. tog bra lång tid för snöade, otroligt mycket kan man ju säga. men det gjorde ingenting för vi
skulle ändå blivit tidiga! kom till tingvallahallarna vid tio, bytte om och spelade lacross och fotboll.
Va la roligt. hade dåligt med ork idag bara kände jag. efter gympan hade vi matte, gjorde klart provet
och sen slutade vi. Jag och emma åkte in till stan och gick lite. hennes mamma kom också! men tröttnade
riktigt fort. Tog en fika och sen åkte vi hem :) har endast kekat, vart ute med hunn och sovit idag!
ych, jag som skulle pluggat hela dagen :( vaknade vid halv åtta och tänkte shit :s men ska
strax sätta igång nu, men vet inte vilken av alla uppgifter jag ska börja med? har ju så jävla
mycket som behöver vara inne imorn! får se vad jag hinner med!

Imorn ska emma med mig hem (: var tänkt att vi skulle dricka men vi skiter i det
och tar en myskväll med Idol-finalen och rysligt mycket godis och skit! YAM!
verkar bli en vit helg för mig denna helg! skönt o slippa bakfyllan faktist! :)
är egentligen ganska sugen, men vafan! blir myshelg ist :)
lördagen består av bakning hemma hos mikaela! :) ska bli trevligt det.
men nu ska jag sätta igång med denna jävla pluggningen!
hoppas ni får en trevligare kväll än mig!
pussipussi

hur kan det gå till?

klockan är nu ca 20 minuter över tolv, och jag känner mig inte så trött?
har varit trött hela dagen nästan! typ vid sju gick det över! förstår inte, somnade
lixom kanske halv två inatt, och natten innan det sov jag nästan ingenting :s igår
tog jag en liten 20 minuters powernap! annars ingen mer sömn än detta. så
himla sjukt, jag borde vara helt slut nu! ;p Har iaf gjort klart 2 arbeten idag och
jag är mycket nöjd över mig själv måste jag få erkänna! :) städat o grejer
har jag ju gjort med. skön dag fakist, mycke nytta gjord! (y ..



Sovmorgon imorn! ska bli så himla skönt o få sova lite längre.
börjar 20 i elva så får sova minst till halv nio, beror på hur vi gör
imorn för det verkade som vi skulle få skjuts, men det märks! :)
har ju bara idrott och matematik imorgon, så skön dag! efter skolan
ska jag vandra på stan med min sötnos emma! fick ju presentkort av farmor
som sagt så känner att de vore skönt o spendera lite av det ;)
menmen, nu ska jag sova!
natti natti amigos!
fetpuss

Let there be light'


nu vare så att jag har råkat hoppa några dagar när det gäller skrivandet,
för i måndags lekte jag med mikaela, sov där och igår lekte jag med emma och
sov där :) massa mys med 2 av mina älsklingsflickor. giller grymt mycho!
annars har det varit ganska lugn vecka måste jag säga. Idag har det varit
ganska lugn dag, men har ändå fått mycket gjort. Var ganska arbetsam i skolan
idag vilket var duktigt. När jag kom hem kekade jag lite mat. Sen åkte jag
och mami ner till Atelje 13 och köpte kuvär till mina julkort jag lovat o skicka :)
sen åkte vi till mina kära farföräldrar! mys vare där. Fick ett presentkort på 500 kr av
min farmor med, söt hon :) drack lite kaffe o keka lussebulle och sen bar det hem igen.
gick ut med vovven min, kallt men uppfriskande ute. blev faktist lite piggare av o
gå ut o gå, vilket behövdes! för sen satte jag igång och städade mitt rum i 2 ½ timme!
så nu är det så fint här så!




måste plugga lite snart också, kände för en paus! Min rygg tar död på mig,
fyfan va kass den är. En anledning till att slippa städa kanske?
nejdå, men de va mysigt o pyssla lite faktist. ska nog julpynta lite imorn kanske.
så det blir lite mysigare här inne! men nu funderar jag faktist på o sätta igång med skiten
jag har att jobba med! kanske återkommer senare,

have a nice wednesday-night!
pusseli

Must have stabbed her fifty fucking times

- eat it eat it eat it'

rolig kväll igår (y .. la mig i soffan vid halv åtta och sov till halv ett :o jobbigt det.
tog ett tag innan jag somnade sen men somnade tillslut.
vaknade först vid nio imorse, men somnade om som tur va! pappa kom in i
mitt rum vid halv tolv typ och hämtade telefonen. låg o stirrade i
taket i en halvtimme typ och sen gick jag upp :) vet inte alls vad jag ska hitta
på idag, funderar på o städa faktist! deni.. men vill pynta lite i mitt rum
och då måste de ju vara fint :) får se om det blir mikkis i eftermiddag.
pappa gör egen majonäs berättade han för mig nu med! duktig han..
har stått här och lagat mat sen typ elva! så nerd är han :D men jag
är hungrig nu så vill att det ska bli klart snart! tror jag
ska gå ner och klä på mig lite kläder nu, sitter i morgonrocken!
see ya later'
pöss


tröttast ever.

blev en lyckad kväll igår måste jag säga, förutom att mina fötter blev nerspydda vilket inte va det
skönaste jag vart med om! ych. började iaf hos sofie som sagt. sen en sväng till pizarro,
och sen blev det Hernod. vandrade hem vid halv fyra, amelie va med mig hem och snodde
min soffa! :) somnade halv fem ungefär kan jag gissa på..
gick upp halv tio imorse och gjorde mig iordning för träning. shönt o träna lite. va i inomhusgräshallen
i värmlandsbro. Vi va bara fem stycken men de va kul ändå. lite jobbigt eftersom jag va ganska
bakis, men jag va duktig och körde på ändå! :) men sen i slutet av träningen va ja helt slut, helt
tom i skallen och slö som fan! trött nått så inni med. sov bara fem timmar lixom! ;p men sen
när jag kom hem kekade jag knäckebröd och sen tog ja mig en dusch. Då hände ngt cpskadat.
Den röda färgen i mina slingor åkte ut alltihop typ så nu är det inge fint :( är typ blondt på en del
ställen o grejer! så jävla störande.. kass färg iaf, färgade av sig på handduken och grejer!
menmen. sen klockan halv 3 bar det iväg på kalas hos min moster. Mira, Sanna och Elin fyller år
så vi firade dom! åkte hem och sen har jag bara suttit här! fick en femhundring av pappa för att jag
gick ut med hunn med ;) haha! fult.. rolig han min pappa! Nu ska dom ge sig iväg på julbord
men GIKfotboll. så jag har huset för mig själv ikväll! kommer dock inte bli något vidare röjj,
ska snart lägga in en X-tra allt pizza i ugnen och sen ska jag lägga mig i soffan och deeeeega!

får se om jag skriver sen!

pussy


let me party '

CON G! nu är helgen här.
mycket slapp dag idag måste jag säga. gjorde eximination på matten,
jobbade lite på svenskan och sen åkte jag och emma in till stan! träffade bella oså!
mötte även Henrik Persson, även kallas HP, min gamla sköna engelskalärare! han
va lika sjuk i huvudet som vanligt! haha, men vi giller't :) tog ett-bussen hem! emma följde med
mig hem, vi la oss i sängen och sov ett tag vilket va riktigt gött måste jag säga. sen åkte hon hem
och efter det har jag inte gjort så mycket. åkte iväg och ordnade drickan för kvällen oså :)
blir party med sofia amelie och sofie idag :) tror vi skulle ner till sofie och förfesta lite
och sen bär det väl av till solbergsgatan kan jag gissa på! blir nog en superkväll!
är suuuuuuugen med! gytt det. ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp
mig och så! vet inte när vi styr iväg men det märks väl, bara att invänta samtalet
från amse! hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha!
ta de inte för lugnt med spriten
pössen




jag och mikkis gjorde röda slingor igår med :)
blev hur nöjda som helst! syns inte så bra här på bilden,
ska lägga in bättre ngn annan gång ;)


everybodie's gonna die sometime

sovmorgon, o ja giller't!
va riktigt skönt o få sova lite längre idag! :) sov till 10 över nio!
vid tio bar det av mot staden! mami körde oss till sundsta,
där det blev bad för oss! va ganska kul måste jag säga! längesen jag badade
i badhus :D sen blev det för oss att åka in till stan o dra en baguett!
moms! sent till skolan för att leka lekar med vår kurator, och sen halv två,
blev det till att åka hem! emma följde med mig hem en stund! blev lite
mys i min säng med dator, musik och julkalendern! :D så jävla dåligt men har bestämt
mig för o kolla det varje dag på datorn när ja kommer hem från skolan! hihi..
tog bussen till mikkis vid fyra, kände för o va lat! hela dagen har bestått av hårfärgning!
så nu har både jag och mikkis röda slingor i håret! giller't. så fint så. kul o göra ngt med
håret för en gångs skull! :) men nu ska jag springa upp och gå på toaeletten känner jag,
inge gott när datorn ligger på blåsan lixom! höhö! party imorn, göttttttt!
kanske ses i dimman

PUSS


Living on ecstasy

shit! va mycket klockan blev! de va ju inte meningen :( ledsen jag blev nu!
jag som skulle sova tidigt! ska iaf inte gå upp förän nio imorn vilket är skönt :D
åker med mami in till staden, börjar 20 i elva! shönt!
som ni vet spenderades dagen med mikkis, shönt! gick inge bra
med hockeyn dock, när vi kom dit avbröts matchen för att dom i
Viking hade fel tandskydd! hur lyckas man? första frågan jag ställde mig själv.
menmen! ska försöka pömsa nu! seeeeee ya biatches!

pusskottis

do do do!

Tambourines and elephants are playing in the band.
Won't you take a ride on the flyin' spoon
?


mikaela glömde ringa mig igår. va väl det jag tänkte :o
igår skulle jag varit duktig och sova tidigt. gick o la mig vid elva, men somnade vid ett!
asså va fan blire? blir så trött på det. vill sova tidigt så jag inte är så jävla sleten på mornarna sen! skit!
men iaf, kom upp imorse och åkte till skolan. Bussen va helt cp. stog nere vid station i typ 15 minuter så kom
rätt så sent till lektion, men som tur va så meddelade emma det till min lärare så han visste att den va sen :)
hade Religion då! satt mest och tjötade med folk! mys .. sen skulle vi haft svenska, men vår lärare är inte här
så vi hade matte istället. sen käk, inge vidare! så blev en skön snickersglass sen! moms! och nu skuille vi också
haft svenska, men har GK ist, vilket gör att vi har bara 50 minuter på fredag ist så slutar typ halv två så ist för 10 i tre!
giller't.

i eftermiddag ska jag sola med sara! :) ska bli skönt o få lite fusk-färg! har ju bad imorn lixom!
efter det blir det att åka till mikkis! blir plugg, hockey och grey's! som vanligt. Regular wednesday!
men nu ska jag väl försöka ta tag i mig själv, eller få med mig sara hem? Lars har ju ändå
redan kryssat i närvaro'n så han märker nog inte om vi går ;) men det märks!
Bother me tomorrow, today, I'll buy no sorrows.
kössmig



låt mig slippa skolan?

herregud va trött jag är! jag vill bara sova så länge som det går imorn, men icke! jag måste upp
till skolan imorn! känner verkligen inte för det, men hur ofta gör man det då? uch! tror jag ska gå
och lägga mig nu, och det ska bli riktigt skönt! svider i mina ögon av trötthet, och för att jag gäspar,
och då blir jag tårögd, och då rinner det in mascara i mina ögon, vilket inte är så skönt!
ska invänta ett samtal från mikaela också, om hon nu inte glömmer mig, som hon brukar göra ;o
märks väl ;) så här med säger jag natti natti små enchiladas!
pussypussy


escape from this afterlife.

hade riktigt svårt för att komma upp ur sängen imorse asså,
ujujuj! men tog mig upp. dock lite för sent så blev ingen frukost.
sen glömde jag pengarna hemma som jag tänkt köpa mig något
mättande för i skolan. det gick ju jättebra. sen så va bussen typ en kvart
sen eller något imorse så jag va sen till skolan. allt gick åt helvete imorse typ!
men det har vart en hemskt lugn dag. eftersom vi har helt fritt på tisdagar så gör vi
ju lite vad vi vill typ. Så det enda vi har gjort idag, iaf jag siri och evelina, är o leka
med de bärbara datorerna vi har i skolan. kollade på Hajk, Häxan Surtant och lite
av den nya julkalendern Med skägget i brevlådan. men det hängde sig för oss
hela tiden så det gick inge. sen va dagen slut, helt plötsligt sådär! illa va snabbt det gick,
för det gick ju endast snabbt för att vi bara satt och härjade och inte arbetade med något alls!
Tog bussen hem klockan två, och där satt min bellie :) mysmys! satte mig hos henne o tjötade
den tråkiga resan hem till grums som genast blev roligare än den brukar vara!
och nu är jag hemma :) senare idag blir de nog o göra ett arbete och så
ska jag kolla på lösvikt med robert gustavsson tänkte jag! han är ju så underbart
bra! går inget annat än o älska den killen asså! :)
men nu ska jag säga till pappa o bränna ut den!
återkommer väl med ngt smattrigt senare!
puss amigos '


ge mig en biljett?


juljuljul

ja, då var man utmanad av söstra :)

3 hårda klappar:
1. Dator, som jag redan fått
2. Sex and the city skolåda
3. Pjäxor skulle inte sitta fel

3 mjuka klappar:
1. Kläder i massa
2. Håller med söstra, snö!
3. Mjuka sängkläder

3 viktiga klappar:
1. tänker inte ens ändra den syster skrev! men att farfar ska få vara med på jul, och mycket längre.
2. Snö på julafton
3. En underbar julafton tillsammans med min släkt :) 

så, jag utmanar Mikkis och Davor!

låt det ske ett under.

ah tja!
tränade ju förut som jag berättade för er. mycket trevlig träning,
 förutom att jag drog upp min stukning i högerfotshelvetet :( ingen hit precis.
men det verkar inte va så allvarligt känns det som så det går väl över ganska fort :)
har vart en riktigt lugn och slapp dag med mycket nördande framför datorn! sitter i
köket nu och börjar bli sugen på mat. tror jag ska koka mig lite nudlar ;)
papi köpte till mig idag.. va tyvärr inte det märket som det ska vara, men hoppas det går bra ändå! :)
  

saknar all min blandade musik på min andra dator! måste nog föra över litegrann känner jag!
har bara typ några skivor jag laddat hem, vilket känns lite tråkigt!
sitter iaf och lyssnar på Avenged Sevenfold - Afterlife nu. kan inte hjälpa att
jag spelar den hela tiden :( inte så bra det kanske. kmr alldeles snart tröttna på den!
men tröttnar aldrig på sångaren i videon. OMG! blir helt såld. så jävla het.

blir inte nudlar för min del, pappa gör kebabrulle till mig nu! trodde inte kebaben som han
gjorde skulle va god så jag tackade nej först, men smakade sen och den dög så han
gör en till mig med :) jävligt fet dock! kommer inte orka så mycket känner jag men!
ah, nu blir det strax käka så får väl ställa ifrån mig datorn så den inte blir helt förstörd när
jag sitter här o momsar i mig! yamyam!
take it easy!
pössy


ja e gla´ drick min chokla´ , o ja smiler hele tin!


skoldagen idag gick skapligt snabbt måste jag erkänna, vilket var riktigt skönt ;) var hemma
vid halv fyra. la mig i soffan och ligger fortfarande här! lyssnar Pistvakt, fyfan va klockrent ;)
saknar slalomtiderna när jag lyssnar på dom! blir sugen på o börja tävla igen, men det
skulle aldrig gå, fotbollen går före! och orkar inte med att behöva åka till Åmål eller
Sunne tre gånger i veckan som vi fick göra ett år bara för att denna jävla snön
vägrar o sammarbeta med oss! ujuj, de tog på krafterna måste jag säga!
men det var ändå underbara tider ute i Ålviken! GE MIG SNÖ NU! vill ju friåka iaf!





¨
gu va vackra dom är ;)

under eftermiddagen blir det att träna, annars är det inte mycket som händer i mitt liv! gött o slappa lite ibland ;) men nu ska jag ge mig iväg till köket och käka lite mat!
pörrpörr
hey


travelin´ band

Har vart krångel med det trådlösa internetet här så har inte blivit
så mycket med uppdateringen för mig här på min blogg, men nu är jag back in buisness. :)
har vart en ganska lugn helg tillsammans med mikaela!
mys mest vilket varit ganska skönt ändå. nästa helg blire ös igen, åh vi giller't!

Det är var första advent igår som ni säkert vet allihop! :) blev julmys med mikaela som sagt! planerat var att vi skulle kolla sunes jul, vilket inte gick så bra för det var lite upptaget vid televisionen! men vi bakade typ, chokladkola elr något liknande som blev riktigt smarrigt :) vandrade hem ganska tidigt för att ordna med datorn som krånglat, men nu är ju då allting fixat :) satt och laddade hem en massa musik! så gött,

satt och lyssnader på Creedence Clearwater Revival, och dom gillas starkt. pratade om detta med min syster en dag. Har man inte växt upp med det bandet, som vi har gjort så är det nog inte så lätt att tycka om dem. Vet faktist inte så många som tycker denna musik är särskilt bra! Erkänner faktist att det är göbb-musik, men vem bryr sig? det är ju så ruskigt bra!



här är en bild från i tisdag's när vi tog julkorten :)
kolla min bilddagbok ist, den 28:e, där har ni massa!
http://sofffffy.bilddagboken.se/p/main.html?


RSS 2.0