Kära fria tisdag!

Hej på er :) sitter nu i skolan, det är tisdag idag vilket betyder att vi inte har några lektioner! Idag ska jag verkligen försöka och jobba, har inte gjort det på väldigt länge känner jag, blir oftast små turer för mig och emsi på tisdagar, men icke idag! Men det går inte så bra för mig för jag kommer inte in på min elevsida, och där ligger uppgiften jag ska göra. Jävla skit! men ska försöka ordna detta. Bara en vecka och en dag tills det är lov också! Så fruktansvärt gott. Jag och ems har våra planer vad som ska pysslas med då, men vi får se hur detta blir, hänger på fler personer också så! :)

Senare idag blir det fotbollsträning, och det värsta är att jag tröttnat rejält på fotboll. Trodde aldrig jag skulle tröttna såhär tidigt. Visst, det blir mycket roligare på gräs sen till sommaren. Men när jag inte tycker det är roligt nu, går det inte så bra på träningarna, vilket gör att jag tycker det är ännu tråkigare! Jaja, får se hur det kommer gå med detta, tror ju inte jag kommer sluta iaf, vågar inte :o hihi.. Men, nu ska jag göra fler försök på att komma in på elevsidan. Huvudvärken börjar smyga sig på också, hemsk dag!


I was off to drink you away.

ola people!
har vart en redigt dryg dag idag kan jag berätta för er. Ems sov iallafall här inatt, blev till att se på tvn o mysa lite. Alltid skönt, dock har man vart festsugen under flera dagar! Somnade väl runt två, efter att jag vält ut ett glas med påskmust, skitkul (y .. sov väl kanske tio minuter innan det ringde, som vanligt när jag sover! Tjötade väl i en halvtimme kanske, sen vid halv fyra somnade jag igen :) Idag har jag bara legat o degat! Ems drog runt tre ungefär, och då blev det hockey för mig! Färjestad - HV71 i final, får se hur detta kommer gå. Drog iaf iväg till syrran runt tio och kom alldeles nyss hem nu :) Ska försöka sova nu har jag tänkt mig, börjar dra lite i ögonen faktist!
Ha en mysig natt nu allesammans,
pöss


Ride on

Har blivit otroligt dåligt med uppdatering från min sida, men ska försöka skärpa mig faktist :)

Har inte hänt så överdrivet mycket under veckan faktist :) vart i skolan och tränat typ kan man säga. Saknar emsi som vägrar vara frisk! Men imorgon kommer hon och henne ska jag även spendera min fredag med :) underbart!
Ligger just nu och kollar på en dokumentär om mannen som låste in sin dotter och våldtog henne över tretusen gånger, och hon födde även tre barn i denna lilla källare, full i råttor som hon fick bo i! Finns så otroligt sjuka personer så det finns inte ord.
men nu ska jag intressera mig lite i dokumentären!
sköt om er!

Know when to walk away, know when to run.

Gårdagen spenderades i borgvik med emma, och det var mycket mys och mycket härj med min sötnos! Idag har det dock varit en ganska kass dag. Spelade först fotbollsmatch som vi förlorade, jag fick gult kort och vrickade foten. Så den var inte så lyckad om man säger så. Efter matchen gick jag hem o vilade lite för att sen göra mig iordning för att stå och sälja lotter i hockeyhallen i 2 timmar. Efter en och en halv timme fick vi åka hem, vilket var skönt :) tog en sväng förbi orrby med sofia och köpte ostbågar och choklad för att sedan åka hem och lägga sig i sängen! Har Robinson på i bakgrunden också. Ganska kasst faktist..

 Emma Hartin, hon är bäst <3

 


i'm back!

ojojoj va längesen det var jag uppdaterade min blogg nu då! :) tänkte iaf berätta lite om min helg!

fredag: var i skolan först, dagen gick ganska fort. Sen tog jag och ems bussen mot grums. susanne väntade på oss nere vid stationen så åkte vi upp till mig och hämtade min väska som var packad för tre nätter borta! Åkte till affären och köpte lite gott oså :) Sen bar det iväg till ems häst Delvin, och så blev man övertalad till o ta sig en ridtur. och det gick att bra det! Åkte sedan bort till ems och duschade och lagade mat o massa sånt. Vid sju åkte vi till oscar där vi spenderade natten! trevlig kväll va de att!
lördag: Vaknade först av oscars alarm som va på halv sex, det andra sex och det sista åtta! skitkul! men åtta gick han upp och drog till arvika. Men jag och ems låg kvar och sov till halv två. Lotta kom upp och sa att vi skulle äta mat, så det gjorde vi att :) Sen började vi o göra oss iordning osånt. Vid fyra bar det iväg till arvika för att kolla på konsert som oscars skola hade gjort! Mycket bra faktist, duktiga va dom allihopa! Då den var slut, runt sju vandrade vi iväg till alex. Tog det lugnt och drack några folköl och käkade chips. Men sen kom det massa folk, för alex hade bestämt sig för fest. Detta orkade inte jag och ems med egentligen, hihi ;) Blev iaf nyktert. vid två kom vi isäng, dock var båda sängarna trasiga, för benen gick lite av så. Så vi slet bort dom och fick ligga på golvet. Men det gjorde inte så mycket ;)
Söndag: Vaknade vid åtta, elr iaf jag o alex. Ems och oscar sov som stenar! Jag härjade runt som fan o hade tråkigt. Försökte få upp alex för att köpa frukost, men det gick inte så bra! vid halv elva elr ngt fick jag upp alex, och även liv i ems o oscar! Satt och tittade på alex när han städade så duktigt. Sen drack vi kaffe och åt kaka! Sen satte de igång och lagade sängarna! duktigt. ems o oscar va så duktiga när dom lagade den andra sängen, menas ja o alex låg o skrattade när dom tjafsade lite ibland  då den ena tyckte den andra gjorde fel! ;) haha.. Sen gick vi ut i det underbara vädret och la oss på en soptunna typ! Där låg jag o ems och härjade när oscar o alex gick iväg och gjorde ngt! så underbart gott var det. Gick sen in o drack ännu mer kaffe tills vi bestämde oss för att sätta på yrrol! somnade dock till rätt gott tills oscar börjar skrika o säger att vi ska gå upp o göra iordning oss för att sen dra på ännu en konsert som Karolina, Oscars syster var med i :) Så det gjorde vi. Även de va duktiga. Mycket hårdrock vilket gillas! Men efter ett jag fick jag gjordens hemskaste magverk! ville bara dö! men när det var slut åkte jag o alex med oscars mormor o morfar hem till oscar! Satte på musik o slänge mig i sängen så min mage kunde bli lite bättre eftersom det hjälper när jag ligger ner! Sen kom iaf resten av folket och vi käkade toast, fick bara i mig en halv sen ville jag dö så sprang upp helt böjd eftersom jag inte kunde stå rakt o la mig i sängen! Var en mycket lugn och mysig kväll! Ville döda alla efter ett tag bara eftersom dom inte lät mig sova! Sov inte mycket under natten!
Idag: Gick upp 20 i sju (:o) för att snabbt göra oss iordning och sen åka med Lotta o Ola till grums. Tog bussen in och när jag kom in på lektionen kom magvärken tillbaka! var i skolan en timme sen tog ja bussen hem igen! GÖR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT! är ju inte vanlig magvärk heller. Är som en sträng som sticker o drar ihop magen! Nej uch.. så har legat i soffan heeeela dagen! Bellz kom en sväng annars har det inte hänt något speciellt! Känner nu att magvärken börjar komma tillbaka! Vill inte :( måste till skolan imorn!

Blev rätt mycket här faktist, menmen! Nu ska jag gå upp och äta lite daimglass elr ngt sen bädda ner mig, får se om jag kan somna så mycket som jag sovit under dagen, puh!



nattinatti!
sofy


kvickt inlägg!

vart riktigt kass på att skriva nu, men ska försöka sammanfatta lite som hänt under mitt liv det senaste :) Har ju fyllt år, och då fick jag besök av mina gullisar Mikaela och erika, vi käkade tårta och tjötade lite :) i fredags blev det till att åka iväg till arvika till Alex och festa litegranna! jag och emma begav oss dit och var väl där vid halv åtta, och då sattes härjet igång :D otroligt trevlig kväll men lite för mycket av det goda, men det är gott det med ;) blev ju att övernatta där hos alex! Ems var uppe o härjade runt åtta och väckte mig o aläx, jag var också uppe några gånger och härjade runt litegrann, men gick att tillbaka till den varma sköna sängen! Fast vid tio fick vi dra oss uppåt och städa och allt sånt! :) blev lite kaffe och sedan gick vi och käkade pizza! jag emma och oscar lämnade stackars alex vid två elr ngt sådant, då Ola och Lotta kom och hämtade oss :) åkte hem till oscar o kollade lite film, men jag och emma somnade! Men jag vaknade till och höll oscar som va lite butter för att vi somnade sällskap, tills mami kom och då blev det att åka hem och slappa skallen hela dagen :)

Idag kom jag upp vid tolv, slängde mig i duschen och käkade lite osånt, innan jag började med kladdkakebaket! Gjorde fyra kladdkakor för klockan fyra kom det folk och firade mig :) fick mig 2400kr, presentkort på gina tricot, blommor och en hjusgrej att hänga i taket :) folket drog väl vid halv sju, då gick jag en sväng med Chili och la mig sedan här med min dator :) Laddade upp massa bedrövliga bilder från i fredags, så är ni nyfikna på dem får ni kolla min bilddagbok där jag heter sofffffy! :) Nu ska jag snart springa upp och äta lite knäckebröd och sen blir det nog att sova faktist! börjar dra i ögonen nu!

pusssss



sickosickosicko!

Idag har vart en slapp dag. Blev ju ej någon skola för mig eftersom lilla jag är sjuk! Gick inte upp förän 14.40. Då blev det upp o äta torsk i äggsås! MUMS va gott det är. Sen bakade jag lite hallongrottor också, uh va gött det är! Senare följde jag med min syster hem. Vi åkte först och handlade lite frukt och sånt och sen åkte vi hem till henne. Käkade mat och sen fruktsallad och kollade Desperate Housewifes. Hon körde hem mig och jag gick o la mig :) så nu ligger jag här, mår inte bra alls och det känns inte som det blir någon skola för mig imorgon! Längtar inte ens efter imorgon då det är min födelsedag, känns som det kommer bli en kass dag.. Trodde det skulle bli en trevlig kväll, men det verkar inte bli så längre! Menmen, inget att göra åt! Är ju även sjuk, tror jag aldrig att jag har vart på min födelsedag faktist .. menmen!

tierd as hell!

sitter och skickar bilder från lördagen till amsekaka nu, går sååå otroligt drygt så snart skiter ja snart i det ;) sorry! tänkte iaf bjuda på bild vad jag köpte mig för något roligt idag!




Gul blus och svarta jeansleggings från Veromoda



Turkos underbar hoodtröja från Carlings!

JAG SKA SOVA NU!
pussnatti

lovet är över!

och det känns riktigt jävla kasst. Drog på mig en förskyldning också, men som tur va kom den igår, så slapp den under lovet iaf ;)
i lördags hade jag massa brudar här och vi drack och härjade :) ramlade in några få personer lite senare. Sen blev det bilfärd och sånt :) Va en riktigt rolig kväll med brudarna och jag och emma kom i säng runt fem :) Söndagen va väl mindre rolig, så som det brukar vara. Har ju dragit på mig en förskyldning som sagt och den vaknade jag med igår, och även emma! Vi funderade på om det bara var så att det var lite fyllesjuka, men icke! Jag blev otroligt hängis senare under kvällen! Var en otroligt lugn och soft dag iaf!

idag var det ju dags för skola efter en veckas vila. När jag kom in på första lektionen tänkte jag: Vafan gör jag här? jag var helt förstörd och hängig som fan, Hostade och nös hela tiden! Klarade dagen fram till halva historian, sen kom Robin och hämtade mig och Emma och jag förväntade mig att jag skulle få slänga mig i soffan! Icke då, va hemma 2 minuter innan det blev att åka tillbaka till staden för att köpa digitalkamera till mig, så fick offra mig ;) Får nämligen en digitalkamera i födelsedagspresent! Pappa släppte först av mig och mor på bergvik för han skulle till ngn fiskeaffär och dit ville vi inte med! hittade mig lite kläder iaf :) Svarta jeansleggings, en gul blus och en turkos hoodie :) Kanske lägger in bild senare när kameran är laddad! ;) Men pappa kom iaf till bergvik senare och då käkade vi. Fcik bli en Subway för mig och jag åt upp en hel 30 centimeters :O brukar äta halva annars. Sen gick vi till Expert och sedan Siba, men fanns ingen kamera som var bra där, så vi åkte till Elgiganten och där fann vi en :) så nu är jag nöjd, tack mami o papi <3

Blir inte någon skola för mig imorgon! Uch att jag blev sjuk nu också.. men är riktigt glad att den kom sista dagen på lovet iallafall! :) Nu ska jag gå och få liv i Systemkameran också så jag kan ladda in alla bilder i datorn innan den åker tillbaka till skolan! kanske bjuder på någon fin bild om det går som jag vill ;)

RSS 2.0